Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, dupa demisia premierului Orban: O forma de viata iresponsabila si debila

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, dupa demisia premierului Orban: O forma de viata iresponsabila si debila

Mircea Badea a taxat gestul premierului Ludovic Orban de a demisiona din functia de premier, dupa rezultatul sub asteptari obtinut de Partidul National Liberal in alegerile parlamentare. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, reactie dupa demisia lui Orban: Lasa cale libera presedintelui ca dupa consultari savina cu o propunere care sa insemne un nou inceput USR PLUS se va prezenta cu propria propunere de premier

Dacian Ciolos a reactionat luni seara dupa demisia anuntata de Ludovic Orban. Potrivit liderului USR PLUS, aceasta decizie deschide calea catre formarea unei coalitii de centru-dreapta: Cred ca asta lasa.

Dancu spune ca demisia lui Orban e greu de inteles

Presedintele Consiliului national al PSD, Vasile Dancu, sustine ca demisia premierului Ludovic Orban.

Mircea Badea, lovit de dureri insuportabile dupa emisiunea de la Antena 3. in ce stare se afla: Am rabdat ca un animal

Mircea Badea, indragitul prezentator al emisiunii in gura presei, difuzata la Antena3, a povestit in emisiunea de joi spre vineri prin ce chinuri a trecut cu o seara inainte. Acesta s-a confruntat cu o serie de probleme tehnice la masina, dar si cu dureri greu de suportat. Ghinionul nu l-a parasit o secunda Fiecare persoana .

Cum isi bate joc Dani Mocanu de Politia Romana. Pana si Mircea Badea e stupefiat

Incredibil cum isi bate joc Dani Mocanu de Politia Romana. Mircea Badea este stupefiat de tupeul manelistului. La ce gest a recurs cantaretul dupa scandalul cu leul, vedeti in articolul de mai jos. Dani Mocanu, postare halucinanta pe reteaua de socializare. Ce isi doreste manelistul de Mos Nicolae Cantaretul de manele Dani Mocanu isi bate .

Mircea Badea, moment inedit in direct: Dani Mocanu sfideaza din nou

Mircea Badea a avut parte de o surpriza in timp ce prezenta cele mai noi informatii, la Editia speciala de duminica dupa-amiaza. Pe prompter a aparut o stire despre controversatul manelist Dani Mocanu, fapt care l-a descumpanit pentru cateva momente.

Armenia. Mii de manifestanti cer demisia premierului Nikol Pashinyan VIDEO

Mii de manifestanti s-au adunat duminica in centrul Erevanului pentru a cere demisia premierului Nikol Pashinyan, criticat pentru ca a acceptat incetarea focului ce confera victoria Azerbaidjanului dupa sase saptamani de razboi la Nogorno-Karabah, scrie AFP.

Reactia lui Ciolos dupa demisia lui Ludovic Orban

Co-presedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat, luni seara, ca daca presedintele Klaus Iohannis il va propune pentru functia de premier, este pregatit sa isi asume aceasta responsabilitate.

Ciolos, despre demisia lui Orban: Era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru guvern Daca presedintele ma va desemna premier, sunt gata sa-mi asum

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dacian Ciolos, spune despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier ca era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru formarea unei majoritati si desemnarea unui premier. El afirma ca este gata sa isi asume responsabilitatea guvernarii ca sef al executivului, insa la negocieri nu se poate merge cu conditii ultimative.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )