Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Badea a rupt tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca. Totul a iesit la suprafata

B1 B1,
Mircea Badea a rupt tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca. Totul a iesit la suprafata

Mircea Badeaa reactionat acid dupa ce a aflat caAndreea Escaa declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. continuă pe B1

Nutritionistul Gianluca Mech spune adevarul despre indulcitori!

Parerile cu privire la indulcitori sunt impartite. Daca unele studii arata ca nu pot provoca boli grave, iar oamenii ii pot consuma linistiti, altele demonstreaza contrariul. Care este insa adevarul?Nutritionistul Gianluca Mech explica ce se afla in spatele acestor indulcitori.

O fosta concurenta spune adevarul despre Puterea Dragostei. Ce se intampla, de fapt, in casa de la Kanal D

O concurenta de la Puterea Dragostei spune tot adevarul! Aceasta a fost si pe parcursul emisiunii foarte naturala si asumata si a marturisit mereu adevarul despre ea si ceea ce se petrece in show. Ce a spus despre o alta concurenta care face zile fripte tuturor? Dezvaluiri incendiare de la o concurenta de la Puterea .

Mircea Badea a facut o dezvaluire de infract despre criminalul olandez din Dambovita

Mircea Badea a vorbit despre cazul de la Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost omorata de un cetatean olandez.

Probleme de sanatate pentru Mircea Badea. Cum a aparut la emisiunea de la Antena 3

Problemele de sanatate par sa se fi agravat pentru Mircea Badea. Din fericire, este vorba doar despre o alergie, care nu se mai manifesta doar primavara, in conditiile in care tot mai multe terenuri abandonate din Capitala sunt pline de ambrozie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a aparut la TV tinand la nas o batista, .

Mircea Badea, un nou atac extrem la adresa lui Tudor Chirila, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei

Mircea Badea, nou atac la adresa lui Tudor Chirila. Prezentatorul a reactionat intr-un mod extrem fata de gluma juratului de la Vocea Romaniei. Artistul a dus lucrurile prea departe si s-a dezbracat, in timpul editiei care a fost difuzata vineri, pe 27 septembrie. Mircea Badea, atac extrem la adresa lui Tudor Chirila Prezentatorul de la .

Ce spune Smiley despre biserica si credinta. Vedeta de la PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu

Smiley, unul dintre cei mai indragiti cantareti ai momentului din Romania, a vorbit, intr-un interviu, despre biserica si credinta. Juratul de la Vocea Romaniei de pe PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu. Ce spune Smiley despre biserica si credinta Smiley, cantaret, compozitor si producator muzical, membru al juriului Vocea .

Cat de bogat este, de fapt, iubitul Simonei Halep. Adevarul despre averea lui Toni Iuruc

Iubitul Simonei Halep este un om potent din punct de vedere financiar, dar nu are nici pe departe banii pe care sportiva i-a facut din tenis. Dezvaluirea despre Toni Iuruc a fost facuta de fostul presedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Dumitru Dragomir. Simona si Toni sunt in China, unde fostul lider mondial participa .

Adevarul despre stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Reactia Spitalului Floreasca: Artistul traieste

Mihai Constantinescu n-a murit! in dimineata aceasta s-a spus cu exactitate ca artistul a incetat din viata. Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, a oferit o reactie oficiala. Este o stire falsa la momentul acesta. Este in viata. Mai multe detalii nu va pot da. De la inceput sotia domnului Mihai Constantinescu a decis de .

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala!

Andreea Esca si Andreea Berecleanu au multe lucruri in comun si sunt prietene in afara platourilor de stiri.

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a lui Dan Chisu, dupa ce s-a scris ca a fost operat pe cord deschis!

EXCLUSIV Cu ocazia unui interviu mai amplu despre cea mai recenta productie a sa, filmul 5 minute, care va avea premiera oficiala la Festivalul International de Film de la Varsovia, regizorul Dan Chisu a poves.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )