Libnet.ro
UNICEF

19:16

Mircea Cartarescu s-a casatorit la 64 de ani. Cine este aleasa sa

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu s-a casatorit la 64 de ani. Cine este aleasa sa

Scriitorii Mircea Cartarescu 64 de ani) si Ioana Nicolaie 46 de ani) s-au casatorit religios in aceasta vara, la Sangeorz, dupa 22 de ani de viata impreuna. continuă pe Adevărul

Scriitorul Mircea Cartarescu s-a casatorit la 64 de ani. Cine este aleasa (FOTO)

Mircea Cartarescu 64 de ani) s-a casatorit religios cu Ioana Nicolaie 46 de ani), de asemenea scriitoare, dupa o relatie de 22 de ani. Evenimentul a avut loc in aceasta vara, la.

Cine este a treia sotie a lui Florin Piersic. Cum arata Anna Torok

Pe cat de bogat ii e palmarescul artistic, pe atat de numeros este si cel sentimental. De altfel, Florin Piersic nu si-a pierdut nici astazi, la cei 84 de ani, farmecul. Pe langa numeroasele idile, maestrul a fost casatorit si cu Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Torok, cea cu care isi imparte viata si .

Familia lui Mirel Radoi. Cine este femeia langa care antrenorul sta de peste 18 ani

Mirel Matei Radoi, pe numele intreg, s-a nascut pe data de 22 martie 1981, la Drobeta-Turnu Severin. A fost jucator in echipa de fotbal a Romaniei. Cea mai mare parte a carierei sale si-a petrecut-o la FC Steaua Bucuresti. in momentul de fata se ocupa de antrenamentele echipei nationale de fotbal a Romaniei. Familia lui .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Cine este sotia lui Gica Popescu. La cererea in casatorie, nu i-a raspuns fotbalistului cum si-ar fi dorit (FOTO)

Gica Popescu 53 de ani) si Gica Hagi 55 de ani) sunt doi dintre cei mai buni jucatori din istoria fotbalului romanesc. Jucatori de baza la nationala, in timpul Generatiei de Aur, primul a fost capitan.

Cine este Ansu Fati, noul star al fotbalului mondial. Jucatorul Barcelonei a facut deja ceea ce nu au reusit Lionel Messi si Cristiano Ronaldo

Ansu Fati continua sa uimeasca lumea fotbalului. Pustiul in varsta de 17 ani a inscris doua goluri in partida de aseara, din grupele UEFA Champions League, dintre FC Barcelona si Ferencvaros, 5-1. Astfel,.

Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou? Cine este noul barbat din viata brunetei

Ella, fosta concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei are o noua relatie? Ea spune ca a lasat trecutul in urma si acum se vede cu cineva. Cine este barbatul misterios din viata frumoasei brunete. Cine este noul barbat din viata fostei concurente de la Puterea Dragostei intr-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a .

Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane. El a fost imputernicit marti, 20 octombrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa exercite atributiile functiei de.

Cine este Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei care ieri nu stia datele la zi privind situatia infectarilor cu noul coronavirus

Gheorghe Cojanu a fost surpins de catre jurnalisti ca nu stia nici la 10 ore de la comunicarea publica a datelor oficiale despre situatia la zi a epidemiei de coronavirus, care este numarul de noi infectari din.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )