Libnet.ro
UNICEF

07:46

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

B1 B1,
Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de. continuă pe B1

Viorica Dancila a dezvaluit ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale

Premierul demis, Viorica Dancila, a dezvaluit, vineri, in cadrul vitizei de la Timisoara ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale. Aceasta este convinsa ca isi va gasi un loc de munca unde poate.

Iulia Scantei (PNL), dupa ce un cetatean din Salaj a refuzat sa se fotografieze cu Viorica Dancila: Cresterile artificiale de salarii si pensii ale PSD s-au tradus in nimic (VIDEO)

Senatoarea PNL Iulia Scantei a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, episodul din Salaj, unde premierul demis Viorica Dancila a intrebat un cetatean daca doreste sa faca o fotografie impreuna, iar el.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Viorica Dancila, provocata sa vorbeasca in limba engleza: Suntem in Romania. Haideti sa fim mandri ca suntem romani

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, participa vineri la mai multe actiuni de campanie electorala, la Timisoara.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

Candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca este sigura ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor pentru.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniai, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniei, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

VIORICA DANCILA: Sa nu va temeti o clipa ca am sa fac un pas inapoi

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, la Cluj-Napoca, in fata social-democratilor prezenti la un eveniment, ca nu va face niciun pas inapoi si nu ii este frica de niciunul dintre politicieni si ca daca ar fi corect acestia ar trebui sa poarte fusta si ea pantaloni.

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )