Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mircea Geoana, despre Summitul de la Sibiu: E un moment frumos, important pentru Romania

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana, despre Summitul de la Sibiu: E un moment frumos, important pentru Romania

Mircea Geoana, fostul ministru de Externe, a spus ca Summitul de la Sibiu e un eveniment foarte important pentru Romania fiindca e un moment de redefinire a Europei, tara noastra trebuie sa isi contureze. continuă pe Antena3

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc

Premierul Viorica Dancila si-a aratat regretul joi ca nu a participat la summitul de la Sibiu si a explicat ca s-ar fi putut completa reciproc cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul sa vorbeasca despre realizarile presedintiei romane la Consiliul UE iar presedinele sa discute despre creionarea viitorului UE, a explicat prim-ministrul.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Summitul UE de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a facut, joi,declaratii din Alba Iulia in ceea ce priveste Summitul de la Sibiu. Nu, nu merg la summitul de la Sibiu, pentru ca, asa cum stiti, este prezent.

Raed Arafat, mesaj despre Summitul de la Sibiu. Ce s-a petrecut la marele eveniment

Summitul UE de la Sibiu a insemnat doar cazuri medicale usoare, niciun presedinte sau premier, pentru medicii si paramedicii care au fost adusi in oras din toata tara misiunea fiind una indeplinita cu succes,.

LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis, la Biroul Executiv al PNL de astazi, de la Sibiu, despre Summitul PPE care va avea loc maine in aer liber.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )