Libnet.ro
UNICEF

05:00

Raed Arafat, mesaj despre Summitul de la Sibiu. Ce s-a petrecut la marele eveniment

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, mesaj despre Summitul de la Sibiu. Ce s-a petrecut la marele eveniment

Summitul UE de la Sibiu a insemnat doar cazuri medicale usoare, niciun presedinte sau premier, pentru medicii si paramedicii care au fost adusi in oras din toata tara misiunea fiind una indeplinita cu succes,. continuă pe Antena3

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc

Premierul Viorica Dancila si-a aratat regretul joi ca nu a participat la summitul de la Sibiu si a explicat ca s-ar fi putut completa reciproc cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul sa vorbeasca despre realizarile presedintiei romane la Consiliul UE iar presedinele sa discute despre creionarea viitorului UE, a explicat prim-ministrul.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Summitul UE de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a facut, joi,declaratii din Alba Iulia in ceea ce priveste Summitul de la Sibiu. Nu, nu merg la summitul de la Sibiu, pentru ca, asa cum stiti, este prezent.

Mircea Geoana, despre Summitul de la Sibiu: E un moment frumos, important pentru Romania

Mircea Geoana, fostul ministru de Externe, a spus ca Summitul de la Sibiu e un eveniment foarte important pentru Romania fiindca e un moment de redefinire a Europei, tara noastra trebuie sa isi contureze.

LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis, la Biroul Executiv al PNL de astazi, de la Sibiu, despre Summitul PPE care va avea loc maine in aer liber.

Raed Arafat: Daca cineva vede o chestie care arata ca o tornada sa nu mearga spre ea

Raed Arafat, coodonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), avertizeaza populatia in legatura cu fenomenele meteo extreme. Acesta atentioneaza ca cei care vad ceva ce seamana cu o tornada,.

Raed Arafat, recomandari in caz de grindina si tornada

Raed Arafat a explicat, la Antena 3, ce trebuie sa faci in caz de tornada si de grindina puternica. De cand s-a aflat de acest cod, informatia a fost data pe RO-Alert si pe aplicatia noastra. Cand.

Raed Arafat: Daca cineva vede o chestie care arata ca o tornada, sa nu mearga spre ea

A fost emisa o prima avertizare meteo cu aspect tornadic, in judetele Ialomita si Calarasi. Coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Rad Arafat, a sfatuit oamenii din aceste zone sa se adaposteasca si sa nu se indrepte spre posibila tornada ce s-ar putea forma.

Jurnalist britanic, concediat dupa ce a publicat un mesaj despre copilul printului Harry

Danny Baker, prezentator la BBC 5 Live, figura cunoscuta in presa britanica, a fost concediat de reteaua britanica din cauza unui mesaj publicat pe Twitter dupa lansarea primei fotografii cu printul Harry, Meghan Markle si copilul lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )