Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Sandu, diagnosticat cu o noua tumoare. Care este starea de sanatate a fostului sef al fotbalului romanesc

Adevărul Adevărul,
Mircea Sandu, diagnosticat cu o noua tumoare. Care este starea de sanatate a fostului sef al fotbalului romanesc

La 11 ani dupa ce a invins cancerul la colon, fostului presedinte al FRF i-a fost descoperita, in urma cu doua luni,o tumoare la plamani,. continuă pe Adevărul

Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

La 11 ani dupa ce a luptat pentru a invinge cancerul la colon, Mircea Sandu a fost din nou pus la incercare. Medicii din Franta l-au anuntat in luna iunie ca are o tumoare maligna la plamani, anunta Gazeta Sporturilor. Din fericire pentru cel care a condus Federatia Romana de Fotbal intre 1990 si 2014, .

Mircea Sandu a fost diagnosticat din nou cu cancer, dupa 11 ani. Fostul presedinte al FRF a fost operat in Franta

Mircea Sandu a fost din nou diagnosticat cu cancer, la 11 ani dupa ce a primit acelasi diagnostic. Fostul presedinte al FRF si-a descoperit o tumoare la plamani, in urma unui control de rutina. Din fericire,.

Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp

Connect-R este un artist apreciat pentru vocea si emotia pe care le aduce in muzica sa, dar si pentru stilul sau, care include si multe tatuaje. Cantaretul are impregnate pe piele povesti, momente, citate, iar, mai nou, a adaugat un alt desen alaturi de cel vestit de pe gat. Connect-R si povestea tatuajelor sale. Ultimul .

Inna a recunoscut ca are o noua relatie. Cine este artistul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste (GALERIE FOTO)

Inna a recunoscut ca formeaza un cuplu cu rapperul roman Deliric, dupa multe zvonuri care au circulat pe retelele sociale si in presa in ultima perioada. Chiar daca cantareata este foarte discreta in.

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )