Libnet.ro
UNICEF

10:15

Conditiile de care Gheorghe Dinca are parte in arestul preventiv

Antena3 Antena3,
Conditiile de care Gheorghe Dinca are parte in arestul preventiv

Gheorghe Dinca,principalul suspect in cazul Caracala fost adus la Bucuresti, duminica dimineata. El este acum in Arestul Central al Politiei. Presupusul criminal din Caracal a fost adus in Capitala. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, adus in Arestul Central al Capitalei

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus duminica in Bucuresti si este, in prezent, inchis in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Gheorghe Dinca, adus in Bucuresti. Se pregateste celula la Arestul Central

UPDATE Gheorghe Dinca va fi adus duminica la Arestul Central al Politiei Capitalei, unde va fi in continuare arestat preventiv. Principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu.

Gheorghe Dinca, in arest la Beciul Domnesc. Cum arata celula criminalului de la Caracal

Gheorghe Dinca a fost adus duminica la Arestul Central al Politiei Capitalei, unde va fi in continuare arestat preventiv. Ancheta se muta la Bucuresti. Va fi supus unui nou interogatoriu in functie de probele.

Gheorghe Dinca a fost adus in arestul Politiei Capitalei si ar urma sa fie supus expertizei psihiatirce

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus duminica in Bucuresti si este, in prezent, inchis in Arestul Central al Politiei Capitalei, au precizat surse judiciare. De asemenea, el urmeaza sa fie supus expertizei psihiatrice.

Cazul Caracal. DIICOT: Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

Procurorii au finalizat perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a anuntat joi DIICOT.

DIICOT: Activitatile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

DIICOT anunta ca, joi, activitatile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. au fost in cea mai mare parte finalizate, cu referire directa la cercetarea criminalistica. Reprezentantii DIICOT spun ca in continuare se vor desfasura alte activitati, in functie de analiza probelor adunate pana acum.

DIICOT, anunt de ultima ora in cazul Caracal: Cercetarile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca, aproape de finalizare

DIICOT a anuntat joi ca cercetarile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au fost in cea mai mare parte.

Cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost finalizate. Anuntul DIICOT

DIICOT a anuntat ca joi au fost finalizate in cea mai mare parte cercetarile criminalistice la locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal. Astazi, 29. 2019, activitatile desfasurate la domiciliul.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

inregistrare-bomba a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu a facut public totul!

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii socante despre clanul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a prezentat marturisirea unui martor care vorbeste despre relatia dintre Gheorghe Dinca, Bebe Strungaru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )