Libnet.ro
UNICEF

17:45

Miss SUA e fan Donald Trump. Cum arata superbul model (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Miss SUA e fan Donald Trump. Cum arata superbul model (GALERIE FOTO)

Asya Branch este noua Miss SUA. Este studenta la Universitatea din Mississippi, pasionata de domeniul judiciar si fan Donald Trump. Superbul model de culoare originar din Booneville a fost incoronat luni, dupa. continuă pe B1

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

Ce face si cum arata acum prima sotie a lui Donald Trump. De nerecunoscut! Foto

S-a aflat ce face si cum arata acum prima sotie a lui Donald Trump. Femeia este de nerecunoscut. Cea care a fost casatorita cu magnatul american din 1977 pana in 1992 are acum 71 de ani si spune ca fostul ei sot nu stie sa piarda, facand referire la alegerile prezidentiale. Ivana Trump, fosta sotie .

Donald Trump contesta validarea rezultatelor din Michigan la alegerile prezidentiale din SUA

Dupa ce democratulJoe Bidena fost declarat noul presedinte-ales al SUA, castigand in fata lui Donald Trump, cu o diferenta majora la votul popular, actualul presedinte in functie a reactionat pe.

Cine este Mark Esper, fost secretar al Apararii, demis de Donald Trump. Motivul pentru care presedintele SUA a luat aceasta decizie

Una dintre ultimele decizii pe care Donald Trump le ia in calitate de presedinte al SUA este demiterea sefului Pentagonului, Mark Esper, functie echivalenta cu cea de ministru al apararii. Esper a fost.

Mihai Gadea, transmisiune speciala din SUA. Strategia lui Donald Trump de a rasturna rezultatul alegerilor

Mihai Gadea a prezentat, luni, in direct, din Washington, cele mai noi informatii legate de atmosfera din America dupa victoria lui Joe Biden, dar si planurile lui Donald Trump si ale avocatilor sai. Fostul lider de la Casa Alba nu accepta infrangerea, desi inclusiv sotia sa, Melania, i-a sugerat sa se impace cu ideea.

Digi24: Ce procese il asteapta pe cetateanul Donald Trump dupa ce nu va mai fi presedintele SUA

In cazul in care Donald Trump va pierde definitiv presedintia Statelor Unite, dupa ce Joe Biden a devenit noul presedinte ales al SUA, cetateanul Trump se va confrunta in viitorul apropiat cu probleme mult mai serioase decat.

Donald Trump intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA

La aproape 36 de ore dupa ce democratul Joe Biden a iesit invingator la urne in alegerile prezidentiale din Statele Unite, presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor scrutinului.

Donald Trump continua sa lupte, dar ar fi gata de un transfer pasnic de putere daca actiunile din instanta esueaza. Presedintele in exercitiu al SUA sustine ca el e adevaratul castigator in mai multe state-cheie

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a reclamat intarzierea numararii voturilor in Carolina de Nord stat in care inca nu a fost anuntat castigatorul celor 15 voturi electorale.

EXCLUSIV Sanse mari ca Donald Trump sa candideze din nou la alegerile din SUA, in 2024. Politologul Cristian Pirvulescu: S-ar putea chiar sa castige

O eventuala infrangere a lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, din acest an,nu va marca finalul carierei politice a republicanului, sustine politologul Cristian.

Alegeri prezidentiale in SUA. Joe Biden califica drept jenant refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea: Am inceput deja tranzitia de putere

Presedintele ales al Statelor Unite, democratul Joe Biden, sustine ca refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea in alegerile prezidentiale este jenant, precizand ca procedurile privind.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )