Libnet.ro
UNICEF

19:15

Misterul celei mai bizare morti din Romania, pe cale de a se elucida. Ce au gasit anchetatorii in calculatorul victimei

Antena3 Antena3,
Misterul celei mai bizare morti din Romania, pe cale de a se elucida. Ce au gasit anchetatorii in calculatorul victimei

Misterul celei mai bizare morti din Romania estepe cale de a se elucida. Anchetatorii au reusit sa gaseasca detalii incredibile in calculatorul victimei care i-a ajutat sa faca lumina. Pe 11. continuă pe Antena3

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

CFR a lansat licitatia pentru podul de la Gradistea. Epopeea celei mai vechi linii ferate din Romania, nefolosita de 14 ani

CFR a lansat joi licitatia pentru modernizarea liniei ferate care face legatura dintre Bucuresti si Giurgiu si care este nefolosita de 14 ani, din cauza prabusirii podului de la Gradistea.

PE PIATA SPOT Romania - cel mai mare pret din regiune la electricitate

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 333,86 leiMWh Pretul mediu al energiei electrice pe piata bursiera spot, cu livrare ieri, pe piata din Romania a fost de 63,82 euro pe MWh, fiind cel mai mare din regiune, potrivit OPCOM. in moneda nationala, energia cos-ta in medie 301 lei pe MWh, cu un maxim de 440 de lei intre orele 17:00 si 18:00, arata Agerpres.

Patru evrei din Romania care au trait momentul 23 August 1944. De la rusii au adus democratia, la au venit soldati care nu vazusera niciodata un ceas

Cum se raporteaza evreii dintr-un camin de batrani din Bucuresti la evenimentele din 23 august 1944? in aceasta dimineata am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenti din caminul de batrani al comunitatii evreiesti Moses Rosen cu ocazia vizionarii unui documentar pe acest subiect, 23 august. Am facut o selectie din cele mai interesante declaratii.

Cea mai cunoscuta producatoare de seriale din Romania a dat 13.000 DE EURO pe o FACTURA de MOBIL! VREA BANII iNAPOI!

Producatoarea serialelor si telenovelelor din Romania, Ruxandra Ion, a avut un soc cand i-au fost retrasi 13. 000 de euro din cont, pentru plata unei facturi de doar 635,86 de lei! Totul s-a petrecut dintr-o.

Salariile mari din Romania si puterea de cumparare: cum au evoluat preturile in ultimii 5 ani

Salariile nete din Romania au crescut in mod constant in ultimii cinci ani, alimentand ideea de prosperitate. in practica, situatia este mai complicata. O analiza a celor de la Hotnews.

Un medic din Romania, revoltat de ce a patit intr-un spital: Au fost necesare trei ore si plimbari intre spitale

Un medic din Romania a povestit pe pagina sa de Facebook, o situatie fara precedent. Georgeta Mercut, medic oftalmolog in cadrul Spitalului Militar Craiova, a ajuns cu sotul sau in cel mai mare spital.

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii .

PIATA AUTO DIN ROMANIA: Ritmul de crestere al vanzarilor s-a temperat in ultimele 2 luni

Ritmul de crestere al vanzarilor pe piata auto din Romania s-a temperat in ultimele doua luni, dar evolutia la 7 luni din acest an consemneaza o crestere solida + 9,5%), in luna iulie fiind inregistrat un avans de 3,1% comparativ cu luna similara a anului anterior, potrivit datelor transmise, marti, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Vlad Voiculescu: Transplantul din Romania nu duce lipsa de rinichi si ficati, ci de incredere. E nevoie de reguli clare de alocare a organelor, transparenta si profesionalism

Transplantul din Romania nu duce lipsa in primul rand de rinichi, ficati si alte organe, ci de incredere, afirma Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, ca reactie la anuntul de astazi al Sorinei Pintea ca fiecare spital judetean va fi obligat sa aiba centru de prelevare de organe, incepand din 15 septembrie. Fiecare spital judetean din tara va fi obligat sa aiba centru de prelevare de organe, incepand din septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )