Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mitropolitul Moldovei, despre pandemia de coronavirus: Ne vedem din ce in ce mai slabi in fata restrictiilor care ne-au schimbat viata

B1 B1,
Mitropolitul Moldovei, despre pandemia de coronavirus: Ne vedem din ce in ce mai slabi in fata restrictiilor care ne-au schimbat viata

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei a vorbitdespre situatiile neplacuteprin care sunt nevoiti sa treaca crestinii din cauza pandemiei de coronavirus. Traim incertitudinea ca. continuă pe B1

Sectiune despre retragerea Regatului Unit din UE, lansata pe pagina de internet a Guvernului

Guvernul a lansat, pe pagina sa de internet, sectiunea Despre retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, care ofera informatii utile referitoare la schimbarile care vor avea loc in relatia cu Regatul Unit in urmatoarele domenii: reglementari vamale, taxe, certificate; transport, autorizatii; mediu de afaceri; mobilitate si cetateni; justitie si afaceri interne.

Busu de la Meteo, adept al teoriei conspiratiei? Ce a declarat in direct la TV despre noul coronavirus

Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, s-a descarcat miercuri dimineata in direct la TV, chiar inainte de a prezenta vremea la ora 7:20, expunandu-si sincer parerea despre nebunia creata de pandemia de COVID-19.

Vladimir Putin sustine ca Rusia a gestionat mai bine pandemia decat tarile din Occident

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat astazi ca Federatia Rusa a gestionat mai bine pandemia de coronavirus decat tarile din Occident, in pofida saraciei in crestere si a unei numaratori controversate a deceselor provocate de COVID-19 in aceasta tara.

Cum transforma pandemia spatiile publice din Bucuresti? Primarii, obligati sa rezolve problemele care treneaza de 20 de ani: deficitul spatiilor verzi si al locurilor de parcare, eliberarea trotuarelor

Pandemia a schimbat substantial comportamentul oamenilor, optiunile de petrecere a timpului liber si de deplasare. in aceste conditii, in Bucuresti, lipsa spatiilor verzi de langa casa, aglomeratia din marile parcuri, lipsa pistelor de biciclete, lipsa parcarilor si trotuarele pline de masini, ineficienta transportului public si lipsa pistelor de biciclete au devenit tot mai vizibile si mai discutate. Orasul trebuie sa se schimbe, iar presiunea pusa de pandemie ar putea crea aceasta oportunitate. Ce spun specialistii ca trebuie facut si ce promit primarii.

Cum se lupta online impotriva dezinformarii despre vaccinuri: acestea sunt cele mai bune masuri

In contextul inceperii unei campanii agresive de vaccinare impotriva noului coronavirus la nivel global, Twitter ia masuri radicale pentru prevenirea dezinformarii. in timp ce Facebook va.

CORONAVIRUS |Prefectul din Brasov solicita marilor magazine sa suplimenteze personalul de la casele de marcat in aceasta perioada

Mihai Catalin Vasii, prefectul judetului Brasov, a solicitat, miercuri, administratorilor marilor spatii comerciale din judet, ca, in perioada premergatoare Sarbatorilor de Iarna, sa ia o serie de masuri pe.

Un fost director CIA vorbeste despre OZN-urile bizare din videourile Pentagonului

Intr-un nou interviu, fostul director al CIA, John Brennan, care a lucrat sub conducerea lui Obama timp de patru ani, s-a confruntat cu clipurile in care apar OZN-urile din arhiva Pentagonului,.

VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune drept premier pe Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis spune ca il va desemna din nou pentru aceasta functie.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Orban din fruntea Guvernului dupa alegeri: Este un gest onorabil. Daca se formeaza o coalitie care are majoritate in Parlament si il propune pe Ludovic Orban il accept

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor alegerilor este un gest onorabil. Ce spune Klaus Iohanniss.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )