Libnet.ro
UNICEF

22:31

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Adevărul Adevărul,
Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului.

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, informeaza Mediafax citand site-ului american Business Insider. Ce il face puternic pe Radu Beligan? Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul Egoistul/ Number One, de Jean Anouilh, se spune in materialul publicat pe Business .

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, citat de Mediafax.

Radu Beligan apare intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice 100 de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de alte celebritati de toate varstele, de la Hollywood, scrie Business Insider.

Radu Beligan, in topul celor mai puternici oameni din divertismentul mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit.

Radu Beligan, printre cele mai puternice 100 de personalitati in divertisment la nivel mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate.

Business Insider: Radu Beligan, unul dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood

Radu Beligan, care in decembrie 2013 a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, a fost desemnat de catre Business Insider unul dintre cei mai puternici.

Radu Beligan a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta.

Actorul si regizorul Radu Beligan a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta, ocazie cu care le-a spus celor prezenti ca este mai usor sa fii batran decat tanar si le-a urat sa aiba o viata frumoasa si lunga ca a sa. Rectorul Universitatii Ovidius, Ion Bordeianu, a spus in timpul ceremoniei ca Radu Beligan a avut aproximativ 80 de roluri in teatru, 30 in filme, ca a regizat spectacole si a condus institutii de cultura avand o cariera artistica de 75 .

Cel mai longeviv actor de teatru, maestrul Radu Beligan, la prima piesa din acest an

Maestrul Radu Beligan a jucat, pentru prima data in acest, in Lectia de violoncel la malul marii. Sute de spectatori l-au admirat si aplaudat pe cel mai longeviv actor de teatru care inca urca pe.

Directorul Teatrului Iasi, ginerele lui Radu Beligan, sanctionat de procurori pentru contracte semnate cu el insusi

Directorul teatrului iesean, Cristian Hadji-Culea, ginerele actorului Radu Beligan, alaturi de alti sefi ai unitatii, au fost acuzati de conflict de interese din cauza a doua contracte suspecte.

Radu Beligan va deveni Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius

Maestrul Radu Beligan va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta. Ceremonia se va desfasura vineri, 7 februarie, de la ora 12.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )