Libnet.ro
UNICEF

09:01

Moldova ramane cea mai saraca regiune a tarii. Ce alte zone sunt printre cele mai slab dezvoltate din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Moldova ramane cea mai saraca regiune a tarii. Ce alte zone sunt printre cele mai slab dezvoltate din Uniunea Europeana

Datele publicate joi de Eurostat arata ca Regiunea de Nord-Est se afla printre ultimele in ceea ce priveste valoarea produsului intern brut. La granita de est a UE, valoarea PIB raportat la fiecare locuitor era, in 2015, de 4. 900 de euro. continuă pe Adevărul

Economist roman, stabilit la Londra: Romania este cea mai saraca tara in Europa Centrala si de Est. Marii investitori, rezervati in privinta deciziei de a accesa pe piata locala

Efervescenta pietei imobiliare din Romania a fost amplu analizata in cadrul evenimentului SEE Property Forum 2017, acolo unde mari investitori si specialisti imobiliari s-au reunit pentru a tapeta noutatile prin care unul dintre cele mai dinamice.

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi, dupa ce un judecator federal a aprobat vineri o intelegere in acest sens, in suma de 25 de milioane de dolari, relateaza CNN Money.

Cristian Brancu, despre cea mai neasteptata farsa din viata sa: Am simtit cum cade cerul pe mine

Cristian Brancu a povestit cea mai dura farsa pe care a trait-o in viata sa. Culmea nu s-a intamplat pe 1 aprilie.'Am fost dus de nas o data in viata mea, dar in cel mai frumo.

Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc la Romexpo

Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc in acest weekend, la Romexpo, conform DC News. Toti pasionatii de ciclism sunt asteptati la intalnirea cu cei mai mari producatori.

Schimbari la Cascada Bigar, declarata cea mai frumoasa din lume. Nu mai este cum stiai

Turistii care vor vizita Cascada Bigar, din Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, vor avea parte de o surpriza, incepand din aceasta primavara.Problema cea mai mare legata de vizibilitatea.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune in 29 martie 2017

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 29 martie, ziua in care Ministrul Justitiei a prezentat raportul de evaluare a L. Kovesi si a lui Augustin Lazar, Printul Charles a sosit intr-o.

Enel incepe lucrarile de constructie la cea mai mare centrala fotovoltaica solara de pe continentul american

Enel SpA, prin filiala mexicana Enel Green Power Mexico EGPM), a inceput lucrarile de constructie la centrala fotovoltaica solara Villanueva de 754 MW in Viesca, statul Coahuila, fiind cea mai mare unitate solara in constructie de pe continentul american si cel mai mare proiect solar al Enel la nivel mondial.

Nestle se apropie de pragul de afaceri de 200 mil. euro: Romania are cea mai mare crestere din regiune

Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori din industria bunurilor de larg consum din Romania, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 764 mil. lei, in crestere cu 13%, si estimeaza ca ritmul se va mentine si in acest an, a declarat Herve de.

Cea mai mare greseala pe care o fac crestinii la spovedanie. Un preot explica totul

Preotul comunitatii romanesti din Pireu, Atena, a vorbit despre una dintre cele mai comune greseli legate de spovedanie. Parintele Matei Vulcanescu sustine ca nu e nevoie sa tii post inainte sa te.

Cea mai frecventa forma de hernie de disc

Hernia de disc este o afectiune a coloanei vertebrale care poate aparea in orice parte a coloanei, insa, de cele mai multe ori, se iveste la nivelul inferior al acesteia, in zona lombara. Exista cazuri in care hernia de disc se dezvolta la nivelul gatului cervical) si mai rar toracic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )