Libnet.ro
UNICEF

10:30

Moment istoric la Strasbourg. Parlamentul European dezbate prima rezolutie despre Revolutia din Romania. Sedinta solemna si la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Moment istoric la Strasbourg. Parlamentul European dezbate prima rezolutie despre Revolutia din Romania. Sedinta solemna si la Bucuresti

In ziua care marcheaza 30 de ani in care a inceput Revolutia din Romania, Parlamentul European dezbate, la Strasbourg, o rezolutie despre evenimentul care a schimbat istoria Romaniei. Este prima pozitie oficiala a Parlamentului European pe tema Revolutiei din Romania. La Bucuresti, Parlamentul se intruneste si el intr-o sedinta solemna la care va participa si presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

VIDEO Parlamentul European a dezbatut o rezolutie pentru comemorarea Revolutiei romane din decembrie 1989

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut luni seara o rezolutie pentru comemorarea Revolutiei din decembrie 1989, chiar in ziua in care se implinesc 30 de ani de la debutul evenimentului ce a schimbat istoria Romaniei. Rezolutia ar urma sa fie adoptata in sedinta de joi a forului legislativ de la Strasbourg.

Dezbatere despre Revolutia romana, in Parlamentul European. Se va adopta o Rezolutie La Bucuresti va avea loc o sedinta solemna (VIDEO)

Parlamentul European are, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, la exact 30 de ani de la debutul acesteia, la Timisoara. Joi, eurodeputatii vor adopta si o Rezolutie. Luni, la Strasbourg, va.

Dezbatere despre Revolutia din Romania, in Parlamentul European Eurodeputatii vor adopta si o Rezolutie

Parlamentul European va avea, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timisoara. Joi, europarlamentarii vor adopta si o Rezolutie.

La 30 de ani de la Revolutie, evenimentele din 1989 vor fi discutate in Parlamentul European. Basescu: Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic

Luni, 16 decembrie, Revolutia Romana din 1989 va fi discutata in Parlamentul European, a anuntat europarlamentarul PMP, Traian Basescu, intr-o postare de pe Facebook, de sambata. Revolutia din Romania in.

Traian Basescu, despre proiectul rezolutiei din Parlamentul European privind Revolutia din 1989: in Occident inca era o mare confuzie legata de Revolutia Romana. Era un ghiveci (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a explicat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de ce a initiat impreuna cu colegii lui din Parlamentul European proiectul de.

Dezbatere despre Revolutia din 1989 in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

Dezbatere despre Revolutia din 1989, in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune (VIDEO)

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

Parlamentul European va avea o dezbatere despre Revolutia din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat ca Parlamentul European va avea, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timisoara. Toti cei 32 de parlamentari romani, indiferent de apartenenta politica, au putut sa faca propuneri pe proiectul de text si il vor sustine in plen, a anuntat Traian Basescu, relateaza News. ro.

Parlamentul European, dezbatere despre revolutia din Romania

Europarlamentarul PMP Traian Basescu anunta ca luni, la Strasbourg, in cadrul Parlamentului European.

Proiectul rezolutiei referitor la Revolutia din 1989, prezentat in Parlamentul European: Se cere statului roman sa intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului, o necesitate absoluta pentru romani

Statul roman trebuie sa intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului Revolutiei. Aceata este una dintre cerintele formulate in proiectul de rezolutie privind evenimentele din decembrie 1989, prezentat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )