Libnet.ro
UNICEF

22:00

Monumentele UNESCO din Romania - Potential enorm irosit prin prisma carentelor legislative si a valorificarii precare

Adevărul Adevărul,
Monumentele UNESCO din Romania - Potential enorm irosit prin prisma carentelor legislative si a valorificarii precare

Exceptand extinderea obiectivului Bisericile din Moldova in anul 2010, prin includerea monumentului Biserica invierii Domnului a Manastirii Sucevita, Romania nu a mai reusit, in ultimii 20 de ani, realizarea niciunui dosar care sa conduca la valorificarea unui monument in Lista Patrimoniului Mondial. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a luat decizia finala: ce se intampla cand scoala trece online

In sfarsit vin vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a anuntat ce se va intampla cand elevii vor incepe scoala online. Decizia este finala. Guvernul, decizie importanta. Ce se intampla cand scoala trece online Guvernul a aprobat joi, 27 august, Ordonanta de Urgenta prin care se pot acorda zile libere parintilor care raman .

Descoperirea uimitoare din Romania. Arheologii au gasit mormantul unui rege al Ungariei

Moment istoritc in Romania! Arheologii au gasit mormantul unui rege al Ungariei. Despre ce conducatori e vorba si unde au gasit echipa de specialisti toate indiciile? Descoperire uimitoare! Arheologii au gasit mormantul unuia din cei mai mari regi ai Ungariei Moment istoric: o echipa de arheologi a gasit mormantul unuia din cei mai importanti regi .

Se recalculeaza pensiile din Romania. Ce se intampla cu cele peste 2.000 de lei. Decizia e ferma!

Cea mai recenta statistica a Casei Nationale de Pensii indica faptul ca tara noastra are 4. 343 de pensionari. Potrivit celor spuse de Elena Cristian, in Romania nu se platesc pensii mai mici de 704 lei. Se recalculeaza pensiile din Romania Pornim de la numarul total de pensionari, 4. 343, cea mai recenta statistica, la 31 iulie, .

Cum a reusit Messi sa ingenuncheze MAI-ul din Romania! Fotbalistul clar e omul momentului!

Asa a reusit Messi sa ingenuncheze MAI-ul din Romania, dupa ce a anuntat ca pleaca de la FC Barcelona. Iata ce spun romanii! Messi a ingenunchiat Ministerul Afacerilor Interne din Romania Plecarea lui Leo Messi de la FC Barcelona face valva in presa mondiala. Fanii din intreaga lume, insa, spera ca starul argentinian sa se .

Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Premierul Ludovic Orban a fost umilit de o eleva de 10 din Romania. O absolventa de liceu care a obtinut 10 la examenul de BAC a anuntat ca refuza premiul de 3. 000 lei acordat de Guvernul Orban. Premierul Romaniei, umilit de o eleva de 10. Momeala de scurta durata. De la ce a pornit scandalul .

Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Face sport zilnic

Mai mult dezbracata decat imbracata, adica doar cu o pereche de slipi minusculi si fara sutien, stilista Adina Buzatu a facut furori la hotelul pe care artistul Ovidiu Komornyk il detine in Vama Veche. Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Astfel, Adina Buzatu are 43 de ani, dar nu .

Studiu: Mai mult de jumatate dintre parintii din Romania isi doresc revenirea copiilor la scoala

Potrivit unui studiu comandat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, mai mult de jumatate dintre parintii din Romania prefera sa isi duca copiii la scoala. Aproape un sfert din acestia sunt de acord.

Noi dezvaluiri despre divortul momentului din Romania. O vedeta TV spune de ce s-au despartit, de fapt, Alin Oprea si sotia sa

In ultima vreme, tot mai multe informatii apar in spatiul public legate de divortul fostului membru Talisman, Alin Oprea si fosta sa sotie, Laria. Multe dintre ele fiind cu un caracter critic la adresa fostei, aceasta fiind considerata vinovata si de destramarea trupei in care Alin Oprea a ajuns sa fie cunoscut publicului larg. Noi .

Marile schimbari din Romania, de la 15 septembrie. Anuntul categoric al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a facut anuntul de care se temeau toti romanii. Cel mai negru cosmar devine realitate se prelungeste starea de alerta! in acest context, regulile pentru alegerile locare vor fi rediscutate. Mai multe detalii, in continuare. Starea de alerta, fara sfarsit. Anuntul lui Orban Seful Executivului liberal, Ludovic Orban, a dat vestea .

Cel mai scurt drum asfaltat din Romania se termina brusc intr-un lan de prorumb

Una dintre cele mai bogate comune din Romania are pe teritoriul sau unele dintre cele mai scurte drumuri asflatate din tara noastra. Acestea se ramifica dintr-o sosea proaspat asfaltata si ea care face legatura intre satul din Comuna Brazi si Centura de Vest a Ploiestiului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )