Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai scurt drum asfaltat din Romania se termina brusc intr-un lan de prorumb

Antena3 Antena3,
Cel mai scurt drum asfaltat din Romania se termina brusc intr-un lan de prorumb

Una dintre cele mai bogate comune din Romania are pe teritoriul sau unele dintre cele mai scurte drumuri asflatate din tara noastra. Acestea se ramifica dintr-o sosea proaspat asfaltata si ea care face legatura intre satul din Comuna Brazi si Centura de Vest a Ploiestiului. continuă pe Antena3

VIDEO Unde se afla cel mai scurt drum asfaltat din Romania. Se opreste in mijlocul campului, in lanul de porumb

Intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania o lucrare de amenajare a unui drum tehnologic uimeste intreaga comuitate locala.

EXCLUSIV Simona Halep, lovitura de milioane de euro din imobiliare. Cum a facut banii in cel mai scurt timp

Simona Halep a vandut complet si cel de-al doilea bloc de locuinte din Mamaia Nord, desi nu este terminat. Blocul are 22 de apartamente. Apartamentele pornesc de la 90. 000 euro 2 camere), pana la 130. 000 euro 3 camere). La un calcul simplu, reiese faptul ca tenismena s-a imbogatit in vreme de pandemie cu 2,5 milioane .

Cel mai mare parc de agrement din Romania e superb! E la doar 3 ore de mers cu masina de Bucuresti

Antreprenorii din peisajul turistic local concureaza, in ultimii ani, in a gasi locuri inedite si mai putin cunoscute in care sa dezvolte huburi turistice, departe de hiperaglomeratele statiuni de pe litoral, spre exemplu. Unul dintre aceste businessuri este ZagaZaga, un superb complex de lux, despre care va vom vorbi in acest articol. Cum arata cel .

Cel mai puternic fascicul laser din lume, testat la Bucuresti: 10 pulsuri trase cu a zecea parte din energia solara

Este greu de scris despre stiinta si cercetare stiintifica de varf intr-un material pentru un public larg. Cu atat mai mult intr-un context in care haosul si esecurile, greselile si nenorocirile sunt cele care fac ratinguri, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Subiectele zilei: Cate voturi a strans PSD pentru motiunea de cenzura. Guvernul Orban atarna de un fir de ata; Membru al clanului Pian, numit in conducerea uneia dintre cele mai respectate institutii de stat din Romania

Vecinii de pe lac. Familia primarului Fagadau, proprietara in mijlocul prietenilor lui Mazare, Strutinsky si Constantinescu. 7,6 hectare de pe malul Lacului Siutghiol. Jurnalistul Sebastian Oancea, de la Realitatea Plus, a fost batut de agentii de la Sectia 10 de politie, in centrul vechi al Capitalei, incatusat si dus la sectie.

ARAFAT: Scenariul cel mai grav ar fi sa ramanem fara capacitate de terapie intensiva

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) Raed Arafat a afirmat ca scenariul cel mai grav in contextul pandemiei de coronavirus in Romania ar fi sa ramanem cu capacitate limitata de internare pentru bolnavii simptomatici care au nevoie de oxigen si de tratament. El a adaugat ca din acest punct de vedere e ingrijoratoare cifra de 1. 500 de noi infectari, deoarece la fiecare 1. 000 de cazuri, aproape 50 dintre pacienti ajung in terapie intensiva in urmatoarele zile. Arafat a mai spus ca acesta este scenariul pe care incercam sa il evitam inclusiv prin cresterea numarului paturilor in terapie intensiva, conform news. ro.

Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Jeff Bezos a devenit oficial cel mai bogat om din istorie, dupa ce averea sa a sarit de pragul de 200 de miliarde de dolari. Dar pentru seful de la Amazon, mai multi bani inseamna si mai multe probleme. Aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata casei sale din Washington. Acestia au protestat fata .

VIDEO Cel mai mare jaf din ultimii 11 ani in Franta: Hotii au furat 9 milioane de euro dintr-o masina securizata

Hotii au reusit sa fure noua milioane de euro in orasul Lyon intr-un atac armat asupra unui vehicul blindat, au spus procurorii, relateaza EuroNews. Se crede ca acesta e cel mai mare jaf din Franta din 2009 incoace, cand Toni Musulin a furat 11,6 milioane de euro.

Dinamo a oficializat cel mai tare transfer de la venirea investitorilor spanioli! E jucatorul pentru care a insistat Cosmin Contra

Fanii lui Dinamo au din ce in ce mai multe motive de bucurie dupa ce echipa a fost preluata de investitorii spanioli. Aducerea lui Cosmin Contra la echipa a fost aplaudata, in ciuda faptului ca Multescu a fost si el foarte apreciat. Dar de la noul antrenor se asteapta sa insiste pentru realizarea de noi .

Computerul pe care Apple nu l-ar face niciodata: e cel mai mic Mac functional

Daca te-ai gandit ca ai avea nevoie de mai mult spatiu pe biroul tau, este posibil sa fi gasit solutia. Dar va trebui sa o construiesti chiar tu. Cel mai mic iMac din lume vine sub forma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )