Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un mort pe minut in SUA din cauza COVID-19. Masca, obligatorie in Camera Reprezentantilor

Adevărul Adevărul,
Un mort pe minut in SUA din cauza COVID-19. Masca, obligatorie in Camera Reprezentantilor

Statele Unite au trecut miercuri pragul de 150. 000 de decese cauzate de COVID -19, potrivit bilantului difuzat de Universitatea Johns Hopkins, relateaza AFP. in fiecare minut o persoana moare din cauza Covid-19, fiind raportate 1. 461 de decese noi. continuă pe Adevărul

Dirijorul Camil Marinescu a suferit cumplit inainte sa moara din cauza COVID-19: Ma transforma in gelatina. iti topeste creierii. Socant unde a putut sa se infecteze

Dirijorul Camil Marinescu a suferit cumplit inainte sa moara din cauza COVID-19. Ultimele zile sale de viata au fost extrem de grele dupa ce a fost infectat cu teribilul virus in timp ce isi facea analizele. L-a contactat de la un medic asimptomatic care il trata si care nu a purtat masca corespunzator. Camil Marinescu avea doar 55 de ani.

CORONAVIRUS |Italienii spun ca afacerile lor sunt in pericol din cauza carantinei impuse pentru romani

Din cauza cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus, Romania a fost trecuta pe lista neagra a mai multor state, astfel ca, romanii care doresc sa calatoreasca in unele dintre acele tari trebuie s.

Sondaj IRES. Cat de ingrijorati sunt, de fapt, romanii din cauza coronavirus

Duminica se implinesc cinci luni de la primul caz de COVID-19 din tara. in prezent, Romania se afla in fata unor scenarii sumbre, sarind pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore, cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. in aceasta perioada au existat solidaritate .

O fetita de 9 ani a murit din cauza infectiei cu COVID-19, dupa ce medicii au trimis-o acasa. Ce simptome a manifestat

Durere fara margini intr-o familie, dupa ce o fetita, in varsta de noua ani, a murit fulgerator dupa ce a contactat noul coronavirus. Potrivit familiei, micuta a suferit complicatii dupa ce medicii nu au dorit sa o interneze in spital. Fetita nu avea alte probleme de sanatate Tragedia s-a petrecut in Florida, micuta fiind cea .

Spania ascunde numarul real al bolnavilor Covid-19! Cati spanioli au murit, de fapt, din cauza coronavirusului

Numarul persoanelor decedate din cauza virusului COVID-19, in Spania, ar putea fi cu 60% mai mare decat bilantul oficial de 28. 432 de morti, potrivit unei investigatii publicate duminica de cotidianul El Pais, citat de Reuters.

Masca obligatorie, 1 august. in ce spatii deschise trebuie purtata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobato serie de masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus. Astfel, de la 1 august redevine obligatorie purtarea mastilor in.

Masca, obligatorie pe strada si in judetul Iasi. Amenda uriasa pe care o risca cei care nu o poarta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgentaa decis joi ca purtatul mastii sa devina obligatoriu in toate spatiile deschis, inclusiv pe strada, din 1 pana in 14 august, in toate localitatile judetului Iasi. Decizia autoritatilor vine dupa ce, joi, in Iasi, au fost confirmate 45 de cazuri.

Sub semnul lui Zorro! Arges, primul judet care ia in serios lupta cu coronavirusul: masca, obligatorie si in aer liber

Arges este in topul judetelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-Cov-2, iar multe zone din Romania nu sunt nici ele departe de aceasta situatieRomanii din Arges vor fi primii obligati sa poarte masca de protectie oriunde atat in spatiile publice inchise, cat si in aer liber , ca urmare a incercarii autoritatilor locale de a evita carantinarea judetului.

CORONAVIRUS: Al doilea judet din Romania unde masca de protectie ar putea deveni obligatorie de joi

Un al doilea judet al tarii e gata sa introduca obligativitatea purtarii mastii de protectie. Prefectul de Dambovita, Aurelian Popa, propune purtarii mastii in spatiile deschise din pietele, targurile.

Masca, obligatorie in toate locurile din Arges. Nu se carantineazaizoleaza, deocamdata, nicio localitate din judet (VIDEO)

UPDATE Prefectul de Arges, Emanuel Soare, a anuntat ca, deocamdata, nu se carantineazaizoleaza nicio localitate din Arges. Cu toate acestea au fost anuntate mai multe masuri pentru blocarea raspandirii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )