Libnet.ro
UNICEF

19:15

Motiunea de cenzura Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!, citita, joi, in plenul Parlamentului

B1 B1,
Motiunea de cenzura Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!, citita, joi, in plenul Parlamentului

Motiunea de cenzura Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! va fi citita, joi, in Parlament. Votul decisiv va avea loc joi, 10 octombrie. Decizia a fost luata dupa. continuă pe B1

Scenariu exploziv. Ce vrea sa faca presedintele Klaus Iohannis daca motiunea de cenzura pica

Motiunea de cenzura initiata de Opozitie, intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!, a fost citita in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor de.

Opozitia, pregatita sa darame guvernul Dancila

Documentul, intitulat Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!, are 237 de semnaturi de la parlamentari de Opozitie, dar si de la PSD, conform liderului liberalilor Ludovic Orban. Pentru ca motiunea de cenzura sa fie adoptata de Parlament sunt necesare 233 de voturi. Este pentru prima oara in guvernarea PSD cand o motiune de cenzura are mai multe semnaturi decat numarul de parlamentari necesar pentru caderea guvernului.

Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent a fost citita joi dimineata in plenul Parlamentului. Votul asupra documentului a fost.

PNL A DEPUS MOTIUNEA DE CENZURA. Turcan: Aceasta guvernare a creat haos, imoralitate si lipsa de incredere in Romania (VIDEO)

Opozitia a depus in Parlament motiunea de cenzura numita Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!. 237 de parlamentari au semnat documentul, intre ei si patru de la PSD. Sunt.

VIDEO Motiunea pentru debarcarea premierului Viorica Dancila a fost citita in plenul Parlamentului. Votul, joia viitoare - UPDATE

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila - intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! - a fost citita in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Dezbaterea si votul vor avea loc peste o saptamana. Calendarul a fost stabilit miercuri, in urma unei sedinte de plen in care PSD a esuat in planul de a impune sambata votul la motiune.

SONDAJ. Credeti ca guvernul Dancila trebuie sa pice la motiunea de cenzura?

Birourile permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis miercuri, in lipsa reprezentantilor Opozitiei, ca dezbaterea si votul motiunii de cenzura sa aiba loc sambata, de la ora.

Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament. Cand ar putea sa cada Guvernul Viorica Dancila

Senatorul PNL Florin Citu citeste in Parlament, astazi, motiunea de cenzura intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent. in momentul in care se citeste motiunea, in sala de plen sunt 128 de parlamentari. Opozitia sustine ca Viorica Dancila este un premier incompetent, iar guvernul pe care il conduce poate fi numit guvernul .

LIVETEXT Senatorul PNL Florin Citu citeste motiunea de cenzura in plen. Noile calcule arata ca Guvernul poate fi demis

Motiunea de cenzura a fost citita azi in plenul reunit al Parlamentului, votul urmand a fi dat joia viitoare. Noile calcule parlamentare arata ca Opozitia va strange numarul necesar de voturi pentru a demite Guvernul Dancila.

Este scandal urias in plenul Parlamentului inainte de citirea motiunii de cenzura

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, miercuri, in sedinta comuna pentru citirea motiunii de cenzura. PNL cere ca votul la motiune sa fie luni. Sedinta este condusa de vicepresedintele Camerei.

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi. Pentru ca guvernul sa fie dat jos, este nevoie de 233 de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )