Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sase motive pentru care o adolescenta de 12 ani a decis sa se sinucida. Toata lumea e socata

Antena3 Antena3,
Sase motive pentru care o adolescenta de 12 ani a decis sa se sinucida. Toata lumea e socata

O adolescenta de 12 ani a decis sa se sinucida, dupa ce a urmarit serialul de pe Netflix, 13 Reasons Why. Mama copilei a marturisit ca fata a lasat si o scrisoare prin care invocase sase motive pentru. continuă pe Antena3

Caz tulburator la o scoala. Cu ce s-a laudat o fetita de 12 ani la colegii de clasa

Caz tulburator in cazul unei fetite de 12 ani. Aceasta ar fi povestit la scoala niste lucruri teribile pentru care urmeaza sa fie exmatriculata. O copila s-ar fi laudat in fata colegilor sai de clasa c?.

Au fost identificati tinerii care au injunghiat un copil in vasta de 12 ani din Iasi

Politistii ieseni i-au identificat pe baietii care vineri seara au injunghiat un copil in varsta de 12 ani pe un teren de sport de pe strada Cicoarei, agresorii fiind de aceeasi varsta cu.

Agresorii copilului batut si injunghiat pe un teren de sport din Iasi au fost identificati; este vorba despre doi baieti de 11 si 12 ani

Politistii din Iasi au reusit sa identifice principalii suspecti in cazul copilului batut si apoi injunghiat pe un teren de sport din municipiul Iasi, fiind vorba despre doi baieti de 11 - 12 ani.

Copil de 12 ani, lovit si injunghiat de alti copii, pe un teren de sport din municipiul Iasi

Un copil de 12 ani a fost lovit, apoi injunghiat, vineri seara, pe un teren de sport din municipiul Iasi, de catre alti copii, victima fiind transportata la Spitalul Sfanta Maria din municipiu.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 6-12 mai. Berbecii trebuie sa scape de energii negative, Gemenii au sustinere spirituala

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 6-12 mai 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt.

HOROSCOP dragoste pentru saptamana 6-12 mai. Berbecii au probleme in dragoste, Gemenii se gandesc la casatorie

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 6-12 mai 2019. Cea de-a doua saptamana a lunii mai incepe printr-o schimbare substantiala de energie in ceea ce gandim si rostim. Mercur schimba zodia gazda si ajunge.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 6-12 mai 2019. Berbecii sunt extrem de eficienti, Leii isi aprofundeaza experienta vietii

Cunoscuta astroloaga Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 6-12 mai 2019. Este un timp favorabil pentru a merge dupa obiective, mai ales ca Forta este cu.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

Motivul neasteptat pentru care o sectie de politie a fost inchisa. Erau peste tot

Motiv incredibil pentru care o sectie de politie din Paris a fost inchisa. Sectie de politie inchisa pana la noi decizii, scrie pe un afis pus pe usa din fata a sectiei din arondismentul 19 al.

Vesti bune pentru romani. Uniunea Europeana a decis eliminarea taxelor de raft din supermarketuri

Uniunea Europeana UE) a decis eliminarea taxelor de raft din supermarketuri. Directiva 2019/633 a Parlamentului European si a Consiliului din 17 aprilie 2019 privind practicile comerciale neloiale dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )