Libnet.ro
UNICEF

22:00

Motivul pentru care cei mai multi turisti romani calatoresc in Israel

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care cei mai multi turisti romani calatoresc in Israel

Cea mai cautata perioada din an pentru calatoriile in Israel este primavara, lunile Februarie si Martie fiind in mod special cautate de turistii romani, dar si toamna, in special lunile Septembrie, Octombrie si Noiembrie. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Stefan Stan si iubita lui au amanat nunta. Nu pentru doua luni, era bine!

Desi si-au spus adio in luna martie a anului 2019, dupa doi ani de relatie, au revenit la sentimente mai bune in noiembrie, cand au decis ca sunt predestinati si s-au si casatorit. Amanarile par sa faca parte din viata lor, caci, si cu nunta facuta, lucrurile tot neconcretizate stau. Motivul pentru care fostul castigator .

Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu. Ce s-a intamplat in august 1991

Dupa ce Monica Macovei a declarat, zilele trecute, ca Iliescu s-a opus unirii dintre Romania si Republica Moldova la inceputul anilor 90, spiritele s-au incins, iar fostul presedinte a iesit la vorbitor. Motivul pentru care nu s-a produs unificarea? Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu Monica .

Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicusor Dan

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care PNL a ales sa is sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Premierul a sustinut ca ar fi preferat un candidat liberal insa Nicusor Dan are 99% sanse sa castige.

Motivul pentru care Andreea Balan nu divorteaza chiar acum. Ce asteapta de la George Burcea

Situatia din familia Burcea-Balan surprinde din pe zi ce trece. Dupa ce ieri s-a aflat ca actorul a facut un scandal imens in casa artistei, inainte de a fi prins drogat la volan, acum alte detalii ies la iveala. Ce asteapta Andreea de la George si de ce nu poate divorta chiar acum? De ce .

Drama nestiuta a Alinei Ceusan! Bloggerita a trecut prin momente grele si a vrut sa renunte la social media. Motivul pentru care a vrut sa se retraga din online este...

Alina Ceusan este una dintre cele mai apreciate personalitati din onlineul romanesc. in prezent concurenta la Asia Express alaturi de Carmen Grebenisan, blonda le prezinta zilnic fanilor fragmente din viata ei.

The Weeknd, plin de sange si bandaje pe fata! Fanii internauti sunt ingrijorati. Acesta este motivul pentru care artistul a ajuns sa fie desfigurat (FOTO VIDEO)

Artistul The Weeknd i-a socat pe fanii internauti atunci cand a postat pe contul oficial de Instagram cateva imagini care il infatisau plin de sange la nas si la ochii, iar fata ii era.

Cei mai ciudati pantofi prezentati la Saptamanile Modei 2020

Inceputul de an a venit la pachet cu Saptamanile Modei in cele mai importante orase din lume. Pe podiumurile din Paris, Milano sau New York, marile case de moda au prezentat hainele si accesoriile pentru toamna. Iata cei mai ciudati patofi prezentati la Saptamanile Modei 2020! .

Aurica Pumn de Fier, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Prahova, dus in fata instantei cu propunere de arestare

Aurica Pumn de Fier, unul dintre interlopii cei mai cunoscuti din Prahova, a fost prezentat, sambata 29 februarie, in fata instantei penale din cadrul Judecatoriei Campina, cu mandat de arestare. Interlopul, de fel din comuna prahoveana Floresti, a fost prins in repetate randuri conducand fara permis. Barbatul a fost retinut vineri de catre politistii din Campina.

Decizia pentru Romania care te face sa iei in calcul o masina electrica

Cei mai multi producatori auto au scos pe piata modele electrice. Exista, insa, cateva impedimente pentru care nu-s adoptate la scara larga. Romania stie ca trebuie sa se alinieze la.

Si-a batut mama de 85 de ani, dar judecatorii l-au lasat in libertate. Motivul pentru care agresorul a ajuns finalmente in arest

Un barbat de 56 de ani si-a agresat mama, iar politistii au emis un ordin de protectie pe numele sau, interzicandu-i sa se apropie la o distanta mai mica de 50 de metri fata de victima si domiciliul acesteia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )