Libnet.ro
UNICEF

19:15

Decizia pentru Romania care te face sa iei in calcul o masina electrica

Playtech Playtech,
Decizia pentru Romania care te face sa iei in calcul o masina electrica

Cei mai multi producatori auto au scos pe piata modele electrice. Exista, insa, cateva impedimente pentru care nu-s adoptate la scara larga. Romania stie ca trebuie sa se alinieze la. continuă pe Playtech

Raed Arafat anunta sanctiuni pentru cei care vand masti la suprapret

Statul roman vrea sa ia masuri impotriva celor care fac specula cu produse medicale, cum ar fi mastile de protectie. Seful Departametului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat ca se pregatesc sanctiuni pentru cei care vor sa faca bani de pe urma oamenilor speriati de coronavirus.

Decizia privind divortul care a devenit obligatorie in Romania incepand de azi

Romanii care au o viata nefericita in casnicie trebuie sa afle ce stabilit inalte Curte de Casatie si Justitie.

Prima Casa 2020: ce oferta are BCR pentru cei care vor sa ae153;i ia o locuine155;a

Banca Comerciala Romacentna BCR) va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit an cadrul edie155;iei de anul acesta a programului Prima Casa, pentru care ofera o dobacentnda de 2% + IRCC, avans de minim 5% e153;i.

Adelina Pestritu, aparitie uluitoare. Cum arata cizmele care valoreaza cat o masina si cantaresc sapte kilograme

Adelina Pestritu continua sa fie un influencer cu o cariera ascendenta, bifand contracte avantajoase. Recent, aceasta si-a facut treaba excelent la Saptamana Modei de la Milano, eveniment care s-a desfasurat in perioada 18-24 februarie, in orasul modei din Italia. Adelina Pestritu, aparitie uluitoare Adelina Pestritu a fost un brand ambasador pentru Philipp Plein, iar aparitia .

Mesaj de ultima ora de la OMS pentru Romania, cu privire la coronavirus

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat joi ca epidemia de coronavirus a atins un punct decisiv, cerand statelor sa actioneze rapid pentru a stavili acest virus foarte periculos, relateaza AFP.

Europa Libera EXCLUSIV. 1 milion de euro de la PSD pentru Romania TV si Antena 3 in timpul campaniei prezidentiale. Digi 24, zero lei

Europa Libera a obtinut in exclusivitate sumele platite de PSD televiziunilor in campania prezidentiala pentru candidata partidului, Viorica Dancila. in total, social-democratii au cheltuit peste 5. 3 milioane de lei pentru aparitiile tv. Cei mai multi bani au ajuns la Romania TV si Antena 3, in vreme ce Digi 24 nu s-a aflat pe lista televiziunilor cu contracte de publicitate cu PSD. Realitatea si B1 au avut sume nesemnificative, in comparatie cu posturile apropiate de social-democrati.

MAE, recomandari pentru romanii care calatoresc in tari unde a fost confirmat coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care se afla sau intentioneaza sa calator.

Ministrul Sanatatii: Amenda sau inchisoare pentru cei care nu respecta carantina

Ministrul demis al Sanatatii, Victor Costache, a atentionat ca persoanele care nu respecta masurile privind carantina vor fi sanctionate conform Codul Penal, pedeapsa putand fi amenda sau inchisoarea pana la doi ani.

Anuntul eMAG pentru romanii care vor sa cumpere, dar n-au bani suficienti

EMAG mai are cateva zile cu preturi bune, dar mai ales cu un sistem eficient prin care sa cumperi chiar daca nu-ti permiti acum. Daca tot vrei electronice si electrocasnice sau poate ceva.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )