Libnet.ro
UNICEF

17:15

Motivul pentru care Cristi Borcea sufera enorm in inchisoare: Nu poate face nimic de acolo!

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Cristi Borcea sufera enorm in inchisoare: Nu poate face nimic de acolo!

Cristi Borcea sufera mult din cauza faptului ca este departe de copii sai, mai ales de cele doua fetite gemene care s-au nascut la scurt timp dupa ce el a fost condamnat din nou la inchisoare. Pe langa asta, alt lucru il intristeaza pe afacerist. Chiar fiul sau a dezvaluit despre ce este vorba. Cristi . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea sa cumpere Dinamo de la Ionut Negoita. Ce au vorbit cei doi la telefon

Ionut Negoita vrea sa vanda clubul Dinamo, dar nu are cui. Investitorii nu se inghesuie sa ii faca oferte si nici macar Cristi Borcea nu poate fi induplecat sa bage bani in echipa. Patronul lui Dinamo a anuntat ca a purtat discutii cu Borcea, dar acesta este nemultumit ca Dinamo nu are stadion nou. Cristi .

Ce spun judecatorii despre pedeapsa data in cazul lui Radu Mazare. Motivul pentru care fostul edil a fost condamnat la 9 ani de inchisoare. O veritabila organizatie de tip mafiot

Radu Mazare, fostul edil din Constanta, a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, alaturi de alti 31 de inculpati. Ce spun judecatorii despre pedeapsa data? Judecatorii despre pedeapsa data in cazul lui Radu Mazare Radu Mazare a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, alaturi de .

Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Inca o jucatoare s-a retras din Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu si Naomi Osaka s-au accidentat si au parasit competitia din China. Kiki Bertens a acuzat probleme medicale in setul secund al partidei cu Belinda Bencic si nu a mai putut continua meciul. Bianca Andreescu, Naomi Osaka si Kiki Bertens s-au retras din Turneul .

Motivul pentru care un tanar de 24 de ani s-a insurat cu o femeie de 81. Au deja doi ani de casnicie

Dragostea este unul dintre cele mai importante, dar si cel mai de neinteles pachet emotional. Daca ea exista urmeaza si casnicia, alt abis, dar nu si pentru un tanar de 24 de ani, care s-a insurat cu o femeie de 81 de ani. Cum nimic din Univers nu este la intamplare, iar toate lucrurile care .

Ce s-a intamplat cu singura femeie pe care Mihai Constantinescu a lasat-o insarcinata. Motivul pentru care artistul nu a avut copii

Mihai Contanstinescu era la a doua casatorie si a avut mai multe relatii cu femei mai mult sau mai putin celebre. Cu toate acestea, niciuna dintre cele care ar fi putut fi mamele copiilor sai nu i-au daruit niciodata copii. Artistul si-ar fi dorit foarte mult o fetita, dar soarta nu a tinut cont de .

DigiSport: Ce a spus CTP, dupa partida Simona Halep - Elina Svitolina. Motivul pentru care a pierdut sportiva noastra

Simona Halep a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, 5-7, 3-6 cu Elina Svitolina, dupa o partida de tenis de inalt nivel. Campioana en-titre si-a asigurat calificarea in semifinale dupa al doilea succes la rand. Jucatoarea din Ucraina si-a luat astfel revansa dupa doua infrangeri suferite in 2019 in fata romancei.

31 octombrie, Halloween. Motivul nebanuit pentru care se aprinde o lumanare in dovleac

Romanii au preluat in ultimii ani traditiile americanilor si sarbatoresc Halloweenul pe 31 octombrie. Sculpteaza dovleci si pun lumanari inauntru, se costumeaza in personaje din filmele de groaza si dau petreceri de pomina. Multi dintre ei nu stiu insa motivul pentru care se aprinde o lumanare in dovleac. Motivul pentru care se aprinde o lumanare .

ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea, prins in fapt! Nebunie la iNCHISOARE (GALERIE FOTO INTERZISA CARDIACILOR)

Cristi Borcea a luat o decizie care a surprins acum lumea mondena! PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA De cand se afla din.

Cristi Borcea a recunoscut pe cine a turnat in dosarele in care este cercetat. Surpriza de proportii

Cristi Borcea face noi dezvaluiri. Pus fata in fata cu Instanta, acesta a facut cunoscut numele persoanei careia i-ar fi dat un teren de peste 1000 de metri patrati. Cristi Borcea sustine sa i-ar fi dat lui Neculai Ontanu, fostul primar al sectorului 2 un teren de 1500 de metri patrati care ar urma sa .

Am trait o iubire ca-n povesti. Motivul nebanuit pentru care Mihai Constantinescu s-a despartit de prima sotie

Mihai Constantinescu a murit marti, la Spitalul Floreasca, dupa complicatii severe la nivelul inimii, avand varsta de 73 de ani. Cantaretul si compozitorul a marcat generatii intregi, datorita melodiilor sale celebre, de muzica usoara. A lasat un gol in sufletul romanilor, mai ales pentru ca muzica lui a fost cea pe care au crescut generatii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )