Libnet.ro
UNICEF

09:15

Motivul pentru care doi buzoieni veniti din strainatate s-au ales cu dosar penal

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care doi buzoieni veniti din strainatate s-au ales cu dosar penal

Doi buzoieni s-au ales cu dosare penale pentru ca au fugit unul dintr-un centru de carantina si unul din izolatorul aflat la UPU a Spitalului Judetean. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care barbatii sunt mai afectati de COVID-19 decat femeile

In tarile puternic afectate de coronavirus, barbatii reprezinta aproape 60% dintre cei infectati iar peste 70% dintre acestia au decedat. Specialistii sunt de parere ca factori precum alcoolul si fumatul pot explica numarul crescut de decese din randul barbatiilor.

Gheorghe Flutur, dupa testul pozitiv: Nu am simptome Despre situatia de la Suceava: Numarul celor care au venit din strainatate a fost destul de mare. Inclusiv aseara a fost o cursa pe aeroport (VIDEO)

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, sustine ca numarul persoanelor venite in judet din strainatate a fost destul de mare, in conditiile in care inclusiv aseara a existat.

Peste 50 de romani din strainatate, depistati cu coronavirus

Peste 50 de romani din strainatate au fost confirmati cu coronavirus, cei mai multi dintre ei fiind in Italia, cel mai afectat stat din Europa.

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomentul coronavirus nu mai.

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomenul coronavirus nu mai.

Opt romani din strainatate cu coronavirus au murit

Opt romani aflati in strainatate au murit, pana duminica, dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica. Sapte dintre acestia se aflau in Italia, iar unul in Franta.

Opt romani din strainatate, 7 din Italia si unul in Franta, au murit de la inceputul pandemiei de coronavirus - Ministerul de Externe

Opt romani aflati in strainatate - 7 in Italia si unul in Franta - au murit de la inceputul pandemiei de coronavirus, potrivit datelor transmise duminica de catre Ministerul de Externe. Informatiile transmise cu o zi in urma indicau 6 romani decedati in Italia.

Efectele nebanuite ale cafelei asupra organismului. 10 motive in plus pentru care ar trebui sa o consumi zilnic

Iata o lista cu 10 motive pentru a justifica sau convinge nonbautorii) de ce ar trebui sa consume o ceasca de cafea zilnic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )