Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivul pentru care nu este bine sa se faca inmormantari vinerea

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care nu este bine sa se faca inmormantari vinerea

Plecand de la diversele atitudini manisfestate in legatura cu abordarea evenimentelor triste, traditia populara a perpetuat o serie de superstitii legate de inmormantare. Una dintre acestea este. continuă pe Antena3

Lovitura groaznica pentru romani! Motivul pentru care creditele din Romania sunt mai scumpe decat cele din UE

Consilierul Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat vineri ca motivul pentru care romanii platesc la credite o marja a bancii mai mare decat in alte state din Europa este nivelul creditului mult mai.

Facebook a eliminat sute de pagini, conturi si grupuri. Motivul pentru care compania a recurs la acceasta masura

Facebook a anuntat ca a eliminat 783 de pagini, conturi si grupuri false care aveau legaturi cu Iran intr-o operatiune denumita coordonarea comportamentelor inadecvate, termen folosit de retea pentru.

Caru' cu vedete: Urmasii marilor actori romni: Amintiri despre marele Amza; Documentar despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson; Motivul pentru care membrii trupei O-Zone nu si mai vorbesc de 15 ani

Femeile pe care le-a iubit Ilie Nastase. Ilie Nastase se lauda nu doar cu performantele obtinute de-a lungul timpului din sport, ci si cu un palmares impresionant la capitolul femei. Alina Eremia, escapada romantica in Republica Dominicana. Alina Eremia si iubitul ei au petrecut cateva zile de vis in Punta Cana, Republica Dominicana, iar acum artista s-a intors in Romania.

Motivul pentru care Danemarca ridica un gard la granita cu Germania

Pentru a-si proteja crescatorii de porci, Danemarca a inceput, luni, sa construiasca un gard la granita cu Germania, in ideea de a impiedica trecerea porcilor mistreti care ar putea fi infectati cu virusul.

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica a Senatului. Care este motivul invocat?

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala, a declarat, marti, pentru.

HOROSCOP. La ce varsta este bine sa te casatoresti in functie de zodie

Experientele acumulate de-a lungul vietii ne invata ca nu intotdeauna este bine sa ne grabim, sa ne implicam in diverse actiuni sau situatii. Cu atat mai putin poate fi vorba de graba atunci cand te.

Care este motivul crimei sangeroase din Timis, in care un barbat a fost decapitat cu drujba

Un barbat, in varsta de 44 de ani, a fost decapitat cu drujba in curtea casei. Criminalul este chiar varul sau, carea inceput sa taie cu drujba usa casei in care era barbatul impreuna cu fiii.

Ministrul Justitiei, prezent miercuri la Tribunalul Vrancea. Motivul pentru care Tudorel Toader si-a lasat la o parte treburile de la Bucuresti

Toader Tudorel este originar din Vrancea, din comuna Vulturu si a activat la debutul sau profesional ca procuror in orasul Panciu.

Motivul psihologic pentru care romanii sunt religiosi

Religia poate fi un produs secundar al unui numar de adaptari cognitive si sociale care au fost foarte importante in dezvoltarea umana, conform psihologiei. O explicatie psihologica mai recenta este aceea ca.

Motivul incredibil pentru care un militar din Iasi care a condus beat a fostiertat de instanta

Tribunalul Militar Iasi a stabilit ca un caporal care a condus beat pe un drum european sa nu fie condamnat. Judecatorii au stabilit o amanare a pedeapsei de doi ani de inchisoare in cazul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )