Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care in Germania sunt atat de putine decese de coronavirus. Cate teste se fac pe zi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Motivul pentru care in Germania sunt atat de putine decese de coronavirus. Cate teste se fac pe zi

Germania a crescut numarul testelor efectuate pentru depistarea infectarii cu coronavirus la 500. 000 pe saptamana, aceasta detectare precoce ajutand in parte la mentinerea numarului de decese la un nivel relativ scazut, transmit AFP si Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Motivul pentru care barbatii sunt mai afectati de COVID-19 decat femeile

In tarile puternic afectate de coronavirus, barbatii reprezinta aproape 60% dintre cei infectati iar peste 70% dintre acestia au decedat. Specialistii sunt de parere ca factori precum alcoolul si fumatul pot explica numarul crescut de decese din randul barbatiilor.

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

Medicul Adrian Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Romania: in mai putin de o luna ajungem ca Italia

Managerul Institului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit in direct la Antena 3 despre pericolul care ii pandeste pe romani, dar si motivul pentru care cetatenii sunt atat de expusi infectarii cu coronavirus. Transmiterea comunitara inseamna existenta mizeriei in jurul nostru Medicul Adrian Streinu-Cercel le-a explicat romanilor clar si raspicat de ce avem nevoie in .

Ce tratamente pot fi acordate in continuare in spitale in cele 14 zile in care internarile sunt suspendate

Medicii curanti vor decide cazurile pentru care se continua tratamentele si investigatiile in cele 14 zile in care internarile in spitalele din Romania sunt suspendate, iar toti pacientii care nu reprezinta urgente vor fi externati, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. in cadrul programelor nationale de sanatate, exista afectiuni care nu reprezinta urgente, dar care necesita continuarea tratamentelorinvestigatiilor, precum chimioterapia si radioterapia pentru bolnavii de cancer sau tratamentul pentru diabet.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Motivul pentru care doi buzoieni veniti din strainatate s-au ales cu dosar penal

Doi buzoieni s-au ales cu dosare penale pentru ca au fugit unul dintr-un centru de carantina si unul din izolatorul aflat la UPU a Spitalului Judetean.

Efectele nebanuite ale cafelei asupra organismului. 10 motive in plus pentru care ar trebui sa o consumi zilnic

Iata o lista cu 10 motive pentru a justifica sau convinge nonbautorii) de ce ar trebui sa consume o ceasca de cafea zilnic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )