Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce tratamente pot fi acordate in continuare in spitale in cele 14 zile in care internarile sunt suspendate

Hotnews Hotnews,
 Ce tratamente pot fi acordate in continuare in spitale in cele 14 zile in care internarile sunt suspendate

Medicii curanti vor decide cazurile pentru care se continua tratamentele si investigatiile in cele 14 zile in care internarile in spitalele din Romania sunt suspendate, iar toti pacientii care nu reprezinta urgente vor fi externati, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. in cadrul programelor nationale de sanatate, exista afectiuni care nu reprezinta urgente, dar care necesita continuarea tratamentelorinvestigatiilor, precum chimioterapia si radioterapia pentru bolnavii de cancer sau tratamentul pentru diabet. continuă pe Hotnews

Internarile si operatiile care nu sunt urgente, suspendate pentru 14 zile. Toti pacientii vor fi externati daca nu reprezinta urgente

Incepand de marti se suspenda pentru 14 zile internarile pentru interventiile chirurgicale si alte tratamente si investigatii medicale spitalicesti, care nu reprezinta urgenta si care pot fi reprogramate, potrivit unui ordin al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Anuntul oficial al autoritatilor. Ce se intampla cu pacientii in urmatoarele 14 zile

Ministrul de Interne, Ion Vela, a emis un un ordin prin care prevede suspendarea internarilor pentru interventiile chicrugicale si alte tratamente si investigatii spitalicesti, care nu sunt o urgenta. Masura e destinata sa limiteze raspandirea virusului Covid-19 si sa mareasca numarul disponibil de paturi in spitale. Deciziile noi luate de Vela Rezolutia intra in vigoare .

Marcel Vela: Zborurile catre si dinspre Franta si Germania, suspendate pentru 14 zile

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca de miercuri, de la ora 23, se suspenda toate zborurile catre si dinspre Franta si Germania, pe o perioada de 14 zile. Zborurile umanitare sunt exceptate de la aceasta regula.

Motivul pentru trebuie sa stam in case cel putin 14 zile. Explicatia unui medic aflat in prima linie a luptei cu Covid-19

Autoritatile din intreaga lume au impus masuri de distantare sociala in lupta cu pandemia de Covid-19, iar unele state au luat chiar masuri suplimentare. Una dintre aceste masuri, esentiala in viziunea specialistilor, este ca oamenii sa nu-si mai paraseasca siguranta apartamentelor cel putin 14 zile.

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )