Libnet.ro
UNICEF

21:45

Motivul pentru care soferii pot ramane fara permis 90 de zile, chiar daca nu au consumat alcool

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care soferii pot ramane fara permis 90 de zile, chiar daca nu au consumat alcool

Sunt patru situatii in care soferii pot ramane pietoni timp de 90 de zile, potrivit Codului rutier. continuă pe Antena3

El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava. Motivul pentru care victima refuza sa depuna plangere

O adolescenta insarcinata din Suceava a fost filmata in timp ce era batuta cu biciul de iubitul ei, care se autointituleaza Baiatul Gagicarul pe retelele de socializare. Tanara a ajuns la Politie, insa nu vrea sa depuna plangere. Care este motivul? El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava O adolescenta insarcinata, in varsta de 15 .

De ce a ajuns Antonia pe masa de operatie. Motivul pentru care a fost nevoita sa recurga la bisturiu

Antonia, aflata in topul celor mai frumoase femei din lune, a fost prezenta la premiera filmului Miami Bici, luni seara, 17 februarie. Cantareata a stralucit la bratul partenerului sau Alex Velea, si, pentru ca avea spatele asigurat, a vorbit deschis despre operatia de marire a sanilor, motivand hotararea sa de a recurge din nou la .

Faze tari: Motivul pentru care mii de barbati dezbracati s-au strans in fata unui templu; Tablou de Klimt, gasit dupa 23 de ani in peretii muzeului de unde a fost furat

7 curiozitati despre stangaci, misterul geneticii umane. Gemenii au sanse mai mari sa fie stangaci. Daca 10% din populatia generala este stangace, la gemeni, aceasta. Erou la doar cinci ani. Si-a salvat intreaga familie din casa aflata in flacari, iar apoi s-a intors sa scoata si cainele. Noah Wood va fi decorat ca pompier de onoare al.

Impact.ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea. Decizia de ultima ora a artistei

Delia este una dintre cele mai talentate si nonconformiste artiste de la noi. Este evident ca cea mai mare calitate a artistei este vocea, motiv pentru care aceasta a decis sa-si asigure vocea pentru o suma considerabila. Impact. ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea Potrivit surselor Impact. ro, Delia si-a facut o asigurare de .

Cod Rutier 2020. Motivele pentru care iti poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Conform Ordonantei de urgenta nr. 132020 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, s-au mai produs cateva schimbari de care orice participant la trafic, in calitate de sofer trebuie sa tina cont. Cod Rutier 2020 in .

Un politist tanar s-a spanzurat in propria locuinta. Motivul pentru care ar fi recurs la gestul necugetat

Un politist in varsta de 28 de ani, din orasul Milisauti al municipiului Suceava, si-a pus capat zilelor. Barbatul care isi desfaura activitatea la postul de Politie de la Dornesti a fost gasit fara suflare in propria locuinta.

ANALIZA FRAMES: Fara investitii majore, Bucurestiul va ramane fara apa calda si caldura

Multi dintre cei peste 1,3 milioane de bucuresteni conectati la reteaua de termoficare ar putea fara apa calda si caldura, in conditiile in care lucrarile majore de refacere a conductelor, absolut vitale pentru functionarea sistemului, vor fi din nou amanate, arata o analiza Frames, potrivit careia primaria Capitalei vrea sa reabiliteze in 2020 doar 5% din conducte.

Cine este Catalin Rizea, sotul Addei de la Asia Express. Motivul uimitor pentru care artista a grabit data nuntii

Adda si sotul ei, Catalin se numara printre concurentii surpriza ai noului sezon Asia Express. Cei doi au impreuna cu baitel si traiesc o frumoasa poveste de dragoste care dateaza de aproape trei.

Roman mort in Italia dupa ce si-a dat foc ca sa scape de politisti. Motivul pentru care era urmarit de carabineri

Petru Lucaci 59 de ani) a fost internat de urgenta intr-un spital din Genova, in urma cu aproape o luna. Romanul avea arsuri grave pe tot corpul, dupa ce si-a dat foc pentru a scapa de politistii care il incoltisera.

FC Barcelona lanseaza propria criptomoneda prin care fanii pot participa in luarea deciziilor

FC Barcelona a realizat un parteneriat cu startup-ul fintech Chiliz pentru a lansa crypto-tokenul criptomoneda care ofera accesul la un anumit produs, serviciu sau platforma care foloseste tehnologia blockchain) Barca Fan Tokens BAR), cu ajutorul carora fanii echipei pot vota diverse lucruri ce tin de desfasurarea activitatii clubului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )