Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mediastandard.ro: Noua ipoteza privind motivul pentru care oamenii distribuie fake news: nu acorda destula atentie continutului

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Noua ipoteza privind motivul pentru care oamenii distribuie fake news: nu acorda destula atentie continutului

O noua ipoteza cu privire la motivul pentru care oamenii distribuie pe social media fake news-uri a aparut. Un studiu publicat in revista Psychology Science afirma ca, contrar concluziilor de pana acum, oamenii ar raspandi dezinformarea pentru ca nu reusesc sa isi dea seama daca continutul este real sau fals. De vina nu ar fi insa lipsa capacitatii de a face o distinctie, ci ca acestia nu ar acorda destula atentie continutului. continuă pe Hotnews

Adela Popescu, despre motivul pentru care nu isi expune copiii: Nu ne este teama de energia care s-ar abate asupra lor sau de...

Adela Popescuse bucura de admiratia multor oameni. Prezentatoarea TV este foarte iubita si indragita. Soarta i-a suras de multe ori, dar cea mai de pret comoara o reprezinta cei doi copii ai ei. Rolul de.

S-a aflat! Motivul socant pentru care a divortat Anca Turcasiu. Multe femei ar fi acceptat asta

Lumea showbizului a fost zdruncinata la inceputul acestei saptamani, dupa ce artista Anca Turcasiu a anuntat pe pagina ei de socializare ca va divorta de stomatologul Cristian Georgescu, dupa 22 de ani de mariaj. Deja au aparut zvonuri despre motivul despartirii, pe care multe femei l-ar fi tolerat.

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

Simona Gherghe, lovitura pentru Acces Direct?! Iata motivul pentru care a renuntat sa mai prezinte emisiunea de la Antena 1

Simona Gherghe s-a aflat timp de ani buni in platoul emisiunii Acces Direct, prezentata in prezent de Mirela Vaida. Frumoasa blonda insa a renuntat sa mai apara pe micul ecran, iar recent a dezvaluit si.

eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea

Afacerea de anunturi de mica publicitate, eBay s-a vandut. Aceasta este una dintre cele mai vechi afaceri de pe internet si a fost cumparata de compania norvegiana Adevinta, cel mai mare actor din sectorul digital, scrie CNN. eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea Compania norvegiana a cumparat de la .

Ce spune ministrul Sanatatii despre noile masuri care se aplica de marti, cand intra in vigoare noua lege privind carantina si izolarea. Ce se intampla cu cei care au refuzat carantina

Cei care au refuzat carantina, in urma deciziei Curtii Constitutionale, vor fi indentificati de catre directiile de sanatate publica si vor fi izolati la domiciliu pentru 14 zile, masura urmand sa fie luata de marti, cand va intra in vigoare noua lege adoptata de Parlament privind conditiile de internare, de izolare si carantina, a declarat luni seara ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Motivul incredibil pentru care deputatul Mitraliera a fost amendat de politistii din Capitala

Catalin Radulescu a primit amenda pentru ca nu a purtat masca intr-o benzinarie din Bucuresti. La scurt timp a urmat un scandal de zile mari inte deputatul PSD si autoritati.

Siegfried Muresan: Parlamentul European a inceput discutiile privind acordul pentru redresarea economica

Acordul pentru planul de relansare economica trebuie, mai departe, sa fie verificat si semnat de Parlamentul European si de toate statele Uniunii Europene. Discutiile in acest sens deja au inceput, inca de ieri, scrie Siegfried Muresan intr-o postare pe Facebook:.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu ne dorim sa impunem nicio noua restrictie sau vreo masura care sa aiba efecte negative asupra economiei. Respectati regulile! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu isi doreste sa impuna noi restrictii populatiei sau vreo alta masura care sa afecteze economia. El le-a cerut din nou romanilor sa poarte masca de pr.

Tariceanu: Acesta e unul din motivele pentru care nu le-am votat legile! Sunt atat de vagi si permisive, incat abuzurile sunt usor de facut

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca este ciudata atitudinea premierului Ludovic Orban, de a-si anunta intentia de a baga in carantina cateva localitati, dar refuzand sa precizeze care sunt acestea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )