Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mugur Isarescu a donat 15.000 de lei pentru Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Ciolos

Adevărul Adevărul,
Mugur Isarescu a donat 15.000 de lei pentru Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Ciolos

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a donat 15. 000 de lei pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Dacian Ciolos, care a contribuit cu un salariu, au declarat pentru News. ro surse oficiale. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu, donatie pentru Cumintenia Pamantului. Cu ce suma a contribuit

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a donat 15. 000 de lei pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Dacian Ciolos, care a.

Ce posturi mai inventeaza Guvernul: Secretar de stat pentru Cumintenia pamantului

Guvernul inventeaza noi posturi. Dupa ce, recent, s-a infiintat Departamentul pentru Marea unire, de acum vom avea si secretar de stat pentru opera de arta Cumintenia.

Brancusi este si al lor. Artistii romani din Franta doneaza fonduri pentru Cumintenia Pamantului

Asociatia Pariziana a Artistilor Romani APAR) si Galeria de arta Amarica din capitala Frantei organizeaza intre 30 iunie si 30 iulie expozitia cu vanzare a nous Brancusi pentru strangerea de fonduri in cadrul campaniei Brancusi e al meu.

Artistii romani isi vand operele pentru a aduce Cumintenia Pamantului la muzeu

Douazeci de artisti scot la vanzare opere proprii, pentru a sustine campania Cumintenia Pamantului, in expozitia colectiva Brancusi e al nostru, care va fi organizata la galeria Paul Amarica din Paris, in perioada 30 iunie - 30 iulie.

Cumintenia Pamantului. Ministerul Culturii anunta selectia persoanelor juridice pentru sprijinirea achizitiei opreie de arta

Se deschide procedura de selectie a persoanelor juridice, care doresc sa incheie contracte cu Ministerul Culturii in vederea sprijinirii colectarii de fonduri pentru achizitionarea operei de arta Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi.

Mugur Isarescu: Votul pentru Brexit a fost mai degraba un soc emotional

Votul pro-Brexit al britanicilor a fost mai degraba un soc emotional, aproape imperceptibil pe piata monetara din Romania, insa impactul acestuia va fi resimtit pe termen mai indelungat, avand in vedere ca a sporit incertitudinea si a slabit spiritul european, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in cadrul conferintei de prezentare a deciziilor de politica monetara adoptate joi.

CNADNR, aproape 1 miliard de lei pentru mai putin de 30 de km de autostrada

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a emis marti Autorizatiile de construire pentru autostrada Sebes - Turda, loturile 1 si 3, proiecte in valoare totala de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )