Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu: Votul pentru Brexit a fost mai degraba un soc emotional

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu: Votul pentru Brexit a fost mai degraba un soc emotional

Votul pro-Brexit al britanicilor a fost mai degraba un soc emotional, aproape imperceptibil pe piata monetara din Romania, insa impactul acestuia va fi resimtit pe termen mai indelungat, avand in vedere ca a sporit incertitudinea si a slabit spiritul european, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in cadrul conferintei de prezentare a deciziilor de politica monetara adoptate joi. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu, donatie pentru Cumintenia Pamantului. Cu ce suma a contribuit

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a donat 15. 000 de lei pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Dacian Ciolos, care a.

Bursele de la periferia Europei, cele mai afectate dupa votul pentru Brexit

Actiunile tranzactionate la bursele din Grecia, Italia si Spania au inregistrat, vineri, cele mai mari scaderi din Europa, in urma referendumului desfasurat in ziua precedenta in Marea Britanie, cand aceasta tara a decis sa iasa din Uniunea Europeana.

Obama avertizeaza in legatura cu isteria declansata de votul pentru Brexit

Presedintele american Barack Obama a avertizat astazi in legatura cu isteria provocata pe plan global si pe pietele financiare de votul de joi, al britanicilor in favoarea iesirii tarii lor din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendumul pentru Brexit, au fost vizati cetateni polonezi si romani

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, preluata de Mediafax.

Mugur Isarescu a donat 15.000 de lei pentru Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Ciolos

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a donat 15. 000 de lei pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Dacian Ciolos, care a contribuit cu un salariu, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Oamenii de afaceri din Romania cer masuri imediate Guvernului, pentru a compensa pierderile de dupa votul pro-Brexit

Oamenii de afaceri din Romania si exportatorii cer premierului si presedintelui sa initieze consultari la nivel national si european, pentru a fi luate masuri care sa ajute firmele exportatoare in Marea Britanie.

BREXIT. Tot mai multi cetateni ai Regatului Unit cer pasaport de Irlanda

Votul britanicilor in favoarea unei iesiri din UE a facut sa creasca brusc numarul cererilor pentru obtinerea unui pasaport irlandez, care ar facilita intrarea in UE a detinatorului sau.

BREXIT: Urmatorul summit al UE va fi pe 16 septembrie la Brastislava, fara Marea Britanie

Liderii politici din cele 27 de state membre ramase in Uniunea Europeana dupa votul pentru Brexit intentioneaza sa se intalneasca din nou pe 16 septembrie, pentru a discuta despre implicatiile iesirii Regatului Unit din blocul comunitar, relateaza miercuri agentia DPA, preluata de Agerpres.

Politic Show: Guvernul isi modifica modul in care va functiona, printr-o Ordonanta de Urgenta; Cum au votat europarlamentarii romani in privinta unui Brexit cat mai rapid; Logodna cu nabadai intre PNL si UNPR: Cine pierde si cine castiga

Pregatiri pentru alegerile parlamentare: PNL se reformeaza cu vechea garda?Vasile Blaga sau Alina Gorghiu ar putea prelua sefia filialei de la. Marian Vanghelie, despre alegerile locale: Daca n-ar fi de ras, ar fi de plans. Toate au o singura ecuatie, ca teorema lui Pitagora.

Cine a transformat Uniunea Europeana intr-un cosmar?. Romania, de vina pentru Brexit. Campanie lansata de un olandez cu origine maghiara in Eindhoven (FOTO)

Mai multe postere prin care se sugereaza faptul ca Romania ar fi de vina pentru asa-zisa a destramarii Uniunii Europene au aparut in orasul olandez Eindhoven. Pozele cu aceste postere s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )