Libnet.ro
UNICEF

18:46

El Mundo: Romancele, printre cele mai frecvente victime ale traficului de persoane. Care este amploarea reala a fenomenului?

Adevărul Adevărul,
El Mundo: Romancele, printre cele mai frecvente victime ale traficului de persoane. Care este amploarea reala a fenomenului?

Ceea ce voi spune aici ii va supara pe multi. O spun direct, ca sa nu lungesc povestea: cele mai multe femei din retelele de tafic de persoane sunt implicate, intr-un fel sau altul, fara voia lor. continuă pe Adevărul

El Mundo: Traficul de persoane, o afacere de cinci milioane (de euro) pe zi, care se desfasoara sub nasul nostru Romancele, printre cele mai frecvente victime

In Spania, activitatea de trafic de persoane ruleaza in jur de cinci milioane de euro pe zi. in Europa, sunt 2. 280 de milioane de dolari, si 32. 000 de milioane, la nivel mondial, scrie El Mundo, citat de Rador. Cele mai frecvente victime sunt nigeriene, romance, venezuelene si columbiene. in ceea ce priveste exploatarea fortei de munca, majoritatea victimelor provin din Vietnam, Romania si Moldova.

Franta a primit 31 de victime ale Statului Islamic

Franta a primit 31 de femei yazidi victime ale Statului Islamic, care au ajuns in tara impreuna cu c.

Cazul Caracal. Fost ofiter de politie judiciara: Dinca are mai multe victime pe constiinta

Fostul ofiter de politie judiciara, Valeriu Suhan, acuza ca amneziile lui Dinca sunt false si ca acesta se afla intr-o faza de negare si de respingere a crimelor comise. Mai mult, Suhan sustine ca Dinca sa nu vrea sa dea detalii despre cele doua crime deoarece are mai multe victime pe constiinta.

Cele mai frecvente probleme atunci cand ajungem cu masina la service. Cum sa ne ferim de mecanicii de ocazie

Nu de putine ori, soferii cad in plasa mecanicilor de ocazie si pleaca din service cu buzunarul gol si cu autovehiculul mai defect decat era inainte.

Alerta Meteo! Cod galben de vijelie in mai multe judete ale tarii

Mai multe localitati din judetele Suceava, Neamt si Iasi se afla, luni seara, sub Cod galben de vijelie. Potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )