Libnet.ro
UNICEF

23:15

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu: Rata de infectare cu Covid-19, peste 3 la mia de locuitori

B1 B1,
Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu: Rata de infectare cu Covid-19, peste 3 la mia de locuitori

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu, incepand de vineri, dupace rata de infectare cu Covid-19 a trecut de 3 la mia de locuitori. Astfel,toate scolile si gradinitele isi vor desfasura. continuă pe B1

UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Alte trei mari orase din Romania - Sibiu, Timisoara si Arad - intra in scenariul rosu, care presupune inchiderea scolilor, purtarea obligatorie a mastii si in spatiile deschise sau inchiderea restaurantelor, a teatrelor si cinematografelor. La Timisoara, rata de infectare a ajuns vineri la 3,39 la mia de locuitori, la Sibiu - 3,24, iar la Arad incidenta a ajuns la 3,08 cazuri.

Ploiestiul se pregateste de scenariul rosu. Rata de infectare a ajuns la 2,49

Informatie alarmanta venita din partea Prefecturii Prahova cu privire la numarul foarte mare de cazuri noi de COVID-19 care au fost depistate in ultimele 14 zile.

Dupa Bucuresti, judetul Alba intra in scenariul rosu. Indicele de infectare cu coronavirus in fiecare judet din tara

Judetul Alba a depasit, marti, pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cu 3,06 fiind al doilea dupa Bucuresti unde indicele a ajuns la 3,23. Aproape de scenariul rosu este Harghita, unde rata de infectare e de 2,84, potrivit datelor publicate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

Orasul Arad, aproape de scenariul rosu Autoritatile judetene anunta restrictii iminente

Orasul Arad este foarte aproape de scenariul rosu din cauza inmultirii numarului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2, presedintele Consiliului Judetean Arad afirmand ca este o chestiune de ore pana la depasirea pragului stabilit prin lege si anuntand restrictii, transmite Mediafax.

MEC: Numarul scolilor care au trecut in scenariul rosu se apropie de 2.000

Datele statistice publicate marti, 20 octombrie, de catre Ministerului Educatiei arata ca 1. 889 de scoli invata exclusiv online, iar alte 5. 031 in scenariul hibrid.

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

Municipiul Suceava este la un pas de scenariul rosu. Anuntul facut de primarul Ion Lungu

Doar cateva cazuri de COVID-19 mai despart orasulSuceava de scenariul rosu al pandemiei de COVID-19. Rata de infectare in oras a depasit la 2,7 la mia de locuitori, iar primarul Ion Lungu le-a facut noi rec.

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

VIDEO A decis sa deschida restaurantul in ciuda restrictiilor din scenariul rosu: Vreau sa ajung in instanta!

Proprietarul Mircea Giosan a anuntat ca isi deschide restaurantul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, miercuri, 21 octombrie, in ciuda restrictiilor impuse prin scenariul rosu. El spera ca astfel sa ajunga in instanta, unde sa demonstreze ca autoritatile au calculat in mod gresit rata de infectare in oras.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )