Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ploiestiul se pregateste de scenariul rosu. Rata de infectare a ajuns la 2,49

Adevărul Adevărul,
Ploiestiul se pregateste de scenariul rosu. Rata de infectare a ajuns la 2,49

Informatie alarmanta venita din partea Prefecturii Prahova cu privire la numarul foarte mare de cazuri noi de COVID-19 care au fost depistate in ultimele 14 zile. continuă pe Adevărul

Scolile din Ramnicu Valcea, in scenariul rosu. Rata incidentei cumulate a cazurilor COVID-19 a atins valoarea de 4,69 la mia de locuitori

Rata incidentei cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 14 zile in Ramnicu Valcea este de 4,69 la mia de locuitori. in acest context, scolile au intrat in scenariul rosu de.

Dupa Bucuresti, judetul Alba intra in scenariul rosu. Indicele de infectare cu coronavirus in fiecare judet din tara

Judetul Alba a depasit, marti, pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cu 3,06 fiind al doilea dupa Bucuresti unde indicele a ajuns la 3,23. Aproape de scenariul rosu este Harghita, unde rata de infectare e de 2,84, potrivit datelor publicate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

Bucuresti, in scenariul rosu. Rata de infectare a depasit 3 la mia de locuitori

Rata de infectare cu coronavirus a depasit, duminica, 3 la mia de locuitori, ajungand, mai exact, la 3,02.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta ce se intampla cu scolile, dupa ce Capitala a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Bucurestiul a inregistrat duminica 770 de cazuri noi de COVID si a trecut de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, ceea ce ar implica adoptarea unor masuri suplimentare de restrictie si intrarea in scenariul rosu.

Rata de infectare cu coronavirus a trecut de 1,5 in peste jumatate din tara. Dupa Bucuresti, Alba se apropie de scenariul rosu

21 de judete au o rata de infectare cu noul coronavirus de peste 1,5 cazuri la mia de locuitori, in vreme ce in Bucuresti aceasta a ajuns la 3,19, potrivit datelor oficiale publicate luni. Alba se apropie de scenariul rosu, inregistrand un indice de 2,95. Alte 2. 466 de noi cazuri de COVID-19, dupa 8. 040 de teste in ultimele 24 de ore Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti unde rata de infectare a ajuns la 3,19.

Scolile din Sfantu Gheorghe trec in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare Covid a depasit 3 la mia de locuitori

Incidenta cazurilor de COVID-19 a depasit rata de 3 la 1. 000 de locuitori in municipiul Sfantu Gheorghe, iar autoritatile au dispus, luni, obligativitatea purtarii mastilor de protectie in toate spatiile publice inchise si deschise. De asemenea, toate unitatile de invatamant trec la scenariul rosu, relateaza Agerpres.

ANISIE: Inspectoratul Scolar Bucuresti propune scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca Inspectoratul Scolar Bucuresti propune scenariul rosu de marti, azi cursurile urmand sa se desfasoare hibrid. Prevderile sunt clare, a spus Anisie, care a adaugat ca masura este propusa in contextul in care rata de infectare in Bucuresti a depasit 3 la mia de locuitori. , conform Digi24.

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea .

Masca devine obligatorie si in Cluj-Napoca incepand de joi Toate unitatile de invatamant intra in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Cluj-Napoca vor trece in scenariul rosu de functionare, incepand de joi, ceea ce presupune participarea exclusiv online la activitatile didactice. De asemenea, masca devine obligatorie in spatii inchise si deschise din oras, transmite Mediafax.

Scolile din Bucuresti in scenariul rosu: Profesorii au termen pana miercuri sa le transmita elevilor orarul pentru cursuri online

Directorii unitatilor de invatamant din Bucuresti, inclusiv gradinitele, au termen pana miercuri sa ii informeze pe copii si pe parinti cum vor fi organizate cursurile online si sa le transmita orarul, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu, care implica inchiderea scolilor si trecerea la cursuri exclusiv online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )