Libnet.ro
UNICEF

21:30

DAMBOVITA: Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAMBOVITA: Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, din cauza depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat, sambata, reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Dambovita, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu: Rata de infectare cu Covid-19, peste 3 la mia de locuitori

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu, incepand de vineri, dupace rata de infectare cu Covid-19 a trecut de 3 la mia de locuitori. Astfel,toate scolile si gradinitele isi vor desfasura.

Localitatea Berceni a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare a ajuns la 3,31. Ce masuri noi se impun

Localitatea Berceni din judetul Ilfov, aflata in apropierea Bucurestiului, a intrat in scenariul rosu sambata, de la ora 20. 00, dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii prefecturii.

UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Alte trei mari orase din Romania - Sibiu, Timisoara si Arad - intra in scenariul rosu, care presupune inchiderea scolilor, purtarea obligatorie a mastii si in spatiile deschise sau inchiderea restaurantelor, a teatrelor si cinematografelor. La Timisoara, rata de infectare a ajuns vineri la 3,39 la mia de locuitori, la Sibiu - 3,24, iar la Arad incidenta a ajuns la 3,08 cazuri.

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

Localitatea Berceni intra in scenariul rosu

Localitatea Berceni intra in scenariul rosu, incepand de azi, ora 20,00, ca urmare a depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Ilfov, conform G4media.

Timisoara intra in scenariul rosu.Vor urma restrictii.Prefectul judetului Timis: E o chestiune de ore

Estedoar o chestiune de cateva ore ca Timisoara sa intre in scenariul rosu, avand in vedere ca in aceasta dimineata indicele de infectare este de 2,921000 de locuitori.

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

Localitatea Berceni, in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare a ajuns 3,31 la mia de locuitori

Localitatea Berceni intra in scenariul rosu, incepand de sambata, ora 20,00, ca urmare a depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Ilfov, relateaza Agerpres.

1.500 elevi de la un Liceu din Ploiesti intra in scenariul rosu de predare a cursurilor

Colegiul Regina Maria din Ploiesti trece pe scenariul rosu dupa ce marti seara a fost confirmat un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )