Libnet.ro
UNICEF

14:00

Muntenegru a confirmat primele 2 cazuri de infectare cu coronavirus. Nu mai exita tara europeana fara cazuri de coronavirus

B1 B1,
Muntenegru a confirmat primele 2 cazuri de infectare cu coronavirus. Nu mai exita tara europeana fara cazuri de coronavirus

Guvernul din Muntenegru a confirmat marti primele doua cazuri de infectare cu noul coronavirus, potrivit Agerpres. Cele doua paciente au sosit in urma cu 12 zile din SUA si, respectiv, Spania, iar in prezent. continuă pe B1

Primele doua cazuri de infectare cu coronavirus la Braila. Anuntul a fost facut de primarul orasului

Grupul de Comunicare Strategica care face comunicarea oficiala pe criza coronavirusului) a confirmat ulterior informatia. Conform primarului de la Braila, cele doua persoane infectate erau deja in carantina.

Primele cazuri de coronavirus din Valcea: un cuplu venit din Italia. Unde erau cand a venit rezultatul testului

Primele cazuri de infectare cu COVID 19 in judetul Valcea au fost confirmate duminica seara. Este vorba despre doi soti care s-au intors acasa din Italia.

Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 99

Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate. Este vorba de o femeie de 53 de ani, medic, si de sotul ei, un barbat de 54 de ani. Ambele cazuri sunt din Constanta. Bilantul urca la 99 de bolnavi, la doar un pas de scenariul 3.

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus confirmate, intre care un copil de un an. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 95

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in cursul noptii de vineri, bilantul imbolnavirilor ajungand la 95. Pacientii sunt din Neamt, Bacau, Iasi si Caras-Severin, iar printre ei se afla si un copil de 1 an.

LaLiga: Valencia a confirmat cinci cazuri de coronavirus

Dupa ce fundasul argentinian Ezequiel Garay a anuntat pe Instagram ca a fost infectat cu coronavirus, Valencia a emis un comunicat in care precizeaza ca exista cinci cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 in randul personalului tehnic si al jucatorilor de la prima echipa.

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Cate cazuri de coronavirus sunt in Rusia. Ce masuri s-au luat si de ce sunt atat de putine

Rusia a anuntat ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de precautie pentru siguranta sanatatii publice din aceasta tara. Pana acum, Rusia e una dintre tarile care are cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19. Masuri drastice luate in Rusia pentru limitarea infectiei cu Covid-19 .

22 de cazuri de coronavirus inregistrate la Spitalul Gerota

Dintre cele 33 de cazuri de coronavirus confirmate astazi, un numar de 22 au fost inregistrate la Spitalul Gerota. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani.

222 de cazuri de coronavirus in Romania. Patru pacienti la terapie intensiva

222 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

217 cazuri de coronavirus in Romania. Patru pacienti la terapie intensiva

217 cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )