Libnet.ro
UNICEF

21:45

A murit cea mai batrana femeie din Ucraina! Era romanca si calugarita

B1 B1,
A murit cea mai batrana femeie din Ucraina! Era romanca si calugarita

Schimonaha Ioana de la manastirea de maici in cinstea icoanei Maicii Domnului de pe Athos din regiunea Jitomir, recunoscuta drept cea mai batrana femeie din Ucraina, s-a stins din viata joi, 24 ianuarie,. continuă pe B1

Blue Monday, ZIUA DEPRESIEI! 21 ianuarie, cea mai DEPRIMANTA zi din an (VIDEO)

Blue Monday, a treia zi de luni din luna ianuarie, cea mai deprimanta zi din intregul an. Anul acesta 21 ianuarie este considerata in toata lumea o zi cu vibratie joasa. Din fericire, insa, starile de tristete.

FOTO Cea mai veche cula din Romania, inchisa din cauza unor neintelegeri. Reactia presedintelui CJ Valcea

Incepand cu 1 ianuarie 2019, cea mai veche cula n. r. - in Oltenia, in trecut, casa fortificata a unui boier) din Romania, Cula Greceanu din judetul Valcea, a fost inchisa. in timp ce proprietarii sustin ca nu s-a platit chiria, iar autoritatile nu fac nimic pentru a o cumpara, seful administratiei judetene declara ca este vorba despre o cladire in litigiu si ca se vor gasi bani pentru a redeschide cula circuitului turistic si muzeal.

NU mai sunt bani pentru CULTURA: S-a pus lacatul pe cea mai veche cula-muzeu din Romania (FOTO)

Cea mai veche cula din Romania, cula Greceanu, de la Maldaresti, judetul Valcea, a fost scoasa la vanzare. Cula, ridicata pe vremea lui Mihai Viteazul, se vinde pentru 400. 000 de euro, dar autoritatile.

Dragoste si catuse: Cea mai frumoasa POLITISTA a fost parasita de iubit, dupa o relatie de 10 ani. Motivul despartirii este INCREDIBIL... (FOTO)

Are 700. 000 de fani pe Instagram si este considerata cea mai frumoasa politista din Germania. Succesul mediatic insa nu i-a adus si noroc in dragoste. Adrienne Koleszar a anuntat ca este singura, dupa ce a p.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 IANUARIE SIF Moldova - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 5,34%, in raport cu moneda euro, in intervalul 14 - 21 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o scadere de 0,67%, in perioada mentionata.

Business report: Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romniei; Romnia importa masiv energie din Ucraina. Cine o aduce?; DW scrie ca est-europenii se duc pe baricade pentru salarii mai mari

Romania importa masiv energie din Ucraina. Economica. net explica cine o aduce si de ce are atat de mult loc sa o vanda. Primul motiv il reprezinta pretul mai mic al energiei. Unii producatori romani spun ca ar putea sa produca mai mult, dar atat le cere Dispeceratul Energetic National. Arestati-o pe Euphemia! Ea este responsabila pentru importurile masive de electricitate din ultima luna, titreaza Profit. ro.

Cum arata cea mai SCUMPA casa cumparata VREODATA in SUA: Are 24.000 de metri patrati si este scaldata in LUX

Un miliardar din Statele Unite a cumparat un apartament pentru suma de 238 de milioane de dolari, aceasta fiind cea mai scumpa casa achizitionata vreodata in aceasta tara. Cumparatorul este Kenneth.

Cum arata cea mai SCUMPA casa cumparata VREODATA in SUA: Are 24.000 de metri patrati si este scaldata in LUX

Un miliardar din Statele Unite a cumparat un apartament pentru suma de 238 de milioane de dolari, aceasta fiind cea mai scumpa casa achizitionata vreodata in aceasta tara. Cumparatorul este Kenneth.

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Locul in care va fi amenajata

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Va fi amenajata pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltata si zona de promenada. Investitia presupune, printre altele, construirea unor.

Messalina, cea mai desfranata imparateasa. intreaga Roma cunostea viata depravata de la casa imperiala, in afara de neghiobul de Claudius

Messalina, sotia imparatului Claudius, a fost considerata cea mai desfranata imparateasa romana. Aceasta a planuit sa se casatoreasca cu unul dintre amanti si sa-i ia in acest fel coroana sotului sau.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )