Libnet.ro
UNICEF

06:30

A murit cel mai batran om din lume, Yisrael Kristal, supravietuitor al Holocaustului

Hotnews Hotnews,
 A murit cel mai batran om din lume, Yisrael Kristal, supravietuitor al Holocaustului

Supravietuitorul Holocaustului Yisrael Kristal, identificat de cartea recordurilor Guinness drept cel mai batran om din lume, a murit vineri la varsta de 113 ani, scrie presa israeliana, citata de AFP. continuă pe Hotnews

A murit cel mai batran barbat de pe planeta, la varsta de 113 ani

Cel mai varstnic barbat de pe planeta, Israel Kristal, supravietuitor al Holocaustului, a decedat vineri in orasul israelian Haifa, la varsta de 113 ani, informeaza DPA. Fiica lui Kristal,.

Veste trista! S-a stins din viata cel mai batran om din lume

Yisrael Kristal, supravietuitor al Holocaustului si trecut in cartea recordurilor Guiness ca cel mai batran om din lume, s-a stins din viata vineri la varsta de 113 ani, conform.

Somajul din Grecia, in continuare cel mai ridicat din zona euro

Rata somajului din Grecia a coborat la 21,7% in mai 2017, de la 21,8% in luna anterioara, conform anuntului facut ieri de agentia elena de statistica ELSTAT, insa nivelul continua sa fie cel mai ridicat din zona euro.

Lumea CARTILOR, tot mai TRISTA: A murit cel mai IUBIT bibliotecar!

Colectivul Bibliotecii Judetene Antim Ivireanul Valcea impreuna cu managerul sau, conf. univ. dr. Remus Grigorescu au anuntat cu tristete moartea colegului lor Nicolae Popescu, luni,.

Cel mai scurt zbor din lume. Dureaza doar 90 de secunde

Cel mai scurt zbor comercial cu avionul dureaza doar 90 de secunde. Aeronava zboara de pe insula Westray pe insula Papa Westray din Scotia. Iar daca vantul este favorabil, avionul sta in aer doar 57 de.

Topul tarilor cu cea mai mare speranta de viata din lume/ Coreea de Sud, prima tara care a atins o speranta de viata de 90 de ani

Japonia, Spania, Singapore, Elvetia si Coreea de Sud sunt tarile in care oamenii traiesc cel mai mult, cea din urma fiind prima tara care a atins o speranta de viata de 90 de ani, relateazaBBC. In aceste tari, oamenii traiesc mult mai mult decat media mondiala si fiecare loc are propria sa sursa secreta de vitalitate.

Cum arata acum cea care obisnuia sa fie cea mai frumoasa fetita din lume (FOTO)

In urma cu cativa ani, Thylane Lena Rose Blondeau era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. intre timp s-a transformat intr-o adolescenta superba care atrage toate privirile celor.

Cum arata acum, la 16 ani, cea mai frumoasa fata din lume, comparata in copilarie cu Brigitte Bardot si Kate Moss

In urma cu 12 ani, imaginile cu o copila de doar sase ani faceau inconjurul internetului, iar micuta a fost desemnata rapid cea mai frumoasa fata din lume. Acum, la 16 ani, tanara s-a transformat radical, dar a ramas la fel de fermecatoare.

Istoria Apple: de la startup de garaj la cea mai puternica firma din lume

Apple a si supravietuit intr-o competitie acerba aproape 40 de ani, a si devenit cea mai valoroasa companie din lume. E in parte un miracol, atat cat permite tehnologia si economia, dar si inspiratie.

Calvin Harris, in varful clasamentului celor mai bine platiti DJ din lume. Cat castiga acesta intr-un an

Meseria de DJ l-a adus pe Calvin Harris, pentru al cincilea an consecutiv, in varful clasamentului celor mai bine platiti DJ din lume. Conform revistei Forbes, care a publicat lista completa,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )