Libnet.ro
UNICEF

22:00

A murit cel mai detestat personaj din Urzeala tronurilor. Scena a declansat o adevarata isterie in randul fanilor

Adevărul Adevărul,
A murit cel mai detestat personaj din Urzeala tronurilor. Scena a declansat o adevarata isterie in randul fanilor

Al doilea episod din serialul-fenomen Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a marcat disparitia unuia dintre cele mai detestate personaje. Scena a dat nastere unei adevarate isterii in randul fanilor si va intra cu siguranta in istoria televiziunii drept unul dintre cele mai socante momente. Despre scena, a carei pregatire a durat sase luni, au vorbit protagonistul si regizorul serialului. continuă pe Adevărul

Tensiunile din Ucraina au dus la favorizarea activelor de refugiu. Aurul se tranzactioneaza la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Perechea EUR/USD a deschis saptamana la 1. 3843 si se tranzactioneaza aproape de acest nivel. Readucerea in atentie a unei politici de relaxare monetara de catre BCE va pune presiune pe moneda europeana, insa este probabil ca investitorii sa astepte mai degraba actiunea din spatele anuntului verbal. In zona Europei emergente valutele CEE4 - Polonia, Ungaria, Slovacia si Cehia- sunt mai slabe in raport cu euro, in contextul inflamarii conflictului din Ucraina. Leul se tranzactiona la in jurul nivelului 4. 4660/EUR, se arata intr-o nota a Piraeus Bank transmisa luni.

Faze Tari: Cel mai smecher locatar din Romania. Si-a construit balcon intr-un bloc fara balcoane; Vrei cazare pe viata in Vama Veche? Trebuie sa-ti tatuezi numele campingului; O fantezie erotica a bagat-o in spital. Ce i s-a intamplat unei tinere in timp

Sunt super-sobolani. Deratizatorii din Liverpool sunt in razboi cu sobolanii uriasi, hraniti cu fast-food. Specialistii in deratizare din Liverpool sustin ca sobolanii din oras ating dimensiunile unei pisici. Site-ul unde strainii doneaza bani pentru ca femeile sa isi puna implanturi de silicon. Pe site-ul MyFreeImplants. com strainii cu dare de mana doneaza bani pentru implanturile de silicon ale tinerelor nemultumite de felul in care arata.

inotatorul Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, revine in competitie

Inotatorul american Michael Phelps revine in competitie la 24 aprilie, a anuntat federatia americana. Cvadruplul campion olimpic de la Londra revenise in programul antidoping american in noiembrie 2013,.

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24.

INFOGRAFIECum se face sex in Urzeala tronurilor

Urzeala tronurilor, unul dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani, a castigat rapid fani datorita personajelor complexe, intrigilor si scenelor controversate. Iar atunci cand nu apar in episoade cu lupte sangeroase si cand nu tes noi urzeli, protagonistii fac sex - salbatic, incestuos, cu prostituate - iar legaturile homosexuale si orgiile nu lipsesc.

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Interviu cu fratele femeii care a murit in cel mai oribil lagar comunist al zilelor noastre: La noi nu intereseaza pe nimeni cazul romancei rapite de Coreea de Nord

Dupa ce a scapat din Romania lui Ceausescu, plecand in 1970 in Italia, o romanca a ajuns opt ani mai tarziu prizoniera celui mai oribil lagar comunist din zilele noastre Coreea de Nord. A ramas acolo pentru urmatorii 17 ani, adica pana in ziua in care a si inchis ochii, rapusa de un cancer pulmonar. in Romania ii ramasesera parintii si doi frati, care, in lipsa oricarei vesti despre soarta tinerei, i-au organizat la mijlocul anilor 80 un ritual dureros de inmormantare. in primul deceniu al anilor 2000 urmau, insa, sa afle adevarul despre Doina: fusese rapita in 1978 de spionii lui Kim Yr Sen, cazand astfel victima unei operatiuni diabolice a regimului de la Phenian.

Basescu: Boc, cel mai pregatit sa fie presedinte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la Digi 24, ca fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile prezidentiale din toamna.

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca. Somajul pe termen lung in Romania, aproape 50%

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca, peste 60% dintre acestia petrecand perioade de peste 12 luni in somaj, in timp ce, la nivel national, aproape jumatate dintre someri sunt in aceasta.

Cel mai sexy ofiter de securitate din lume!

Metroul din Sao Paulo, Brazilia, a devenit un adevarat punct de atractie turistica, dupa ce Guilherme Leao, un tanar de 22 de ani care lucreaza acolo, a fost votat drept cel mai sexy ofiter de securitate din lume.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )