Libnet.ro
UNICEF

07:00

De ce au murit, de fapt, cei doi copii din Iasi. Nu strugurii le-au fost fatali. S-a aflat adevarul

Playtech Playtech,
De ce au murit, de fapt, cei doi copii din Iasi. Nu strugurii le-au fost fatali. S-a aflat adevarul

Tragedia din Iasi, in care doi frati de 1 an si jumatate si 3 ani au murit, nu s-a fi produs in urma consumului de struguri de catre cei mici, asa cum se credea initial, ci din cauza unei greseli fatale a mamei lor. Ce a facut, din neglijenta, femeia, aflati in randurile de mai . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul celor doi copii din Iasi care au murit intoxicati. Rezultatele necropsiei arata ca fratii nu au decedat dupa ce au mancat struguri stropiti

Rasturnare de situatie in cazul celor doi frati din judetul Iasi care au decedat sambata dupa ce s-a speculat faptul ca ar fi mancat struguri stropiti cu o substanta toxica. in urma nescopsiilor.

Cei doi fratiori din Iasi nu au murit din cauza strugurilor. Primele rezultate ale autopsiilor

Cei doi fratiori din satul Coarnele Caprei, judetul Iasi, in varsta de trei, respectiv un an si sase luni, nu au murit din cauza strugurilor pe care i-ar fi mancat. Asa arata primele rezultate ale autopsiilor facute de medicii legisti in cazul tragediei care a distrus o tanara familie.

Doi politisti din Iasi, retinuti dupa ce au mancat gratis cateva luni de la un restaurant

Doi agenti de politie de la Politia Rutiera Iasi si Serviciul permise si inmatriculari Iasi au fost .

S-a aflat cauza mortii fratilor din Iasi care au mancat struguri. Tatal a povestit ultimele lor clipe de viata

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Iasi. S-a aflat cauza mortii fratilor care au mancat struguri. Tatal micutilor a povestit ce s-a intamplat in ultimele lor clipe de viata. Din ce cauza au murit fratii din Iasi, de fapt Cazul celor doi fratiori din Iasi face inconjurul tarii! Doi baieti, unul de 3 ani .

Tragedie la Iasi. Doi copii care au mancat struguri au murit dupa cateva ore - ce contineau fructele

Doi copii, unul de un an si jumatate si altul de 3 ani, din Cornul Caprei, judetul Iasi, au murit dupa ce au mancat struguri. Prima ipoteza a politistilor: fructele ar fi fost stropite cu o substanta necunoscuta. Politia a deschis o ancheta si face cercetari pentru ucidere din culpa.

Raluca si Walter Zenga, schimbare majora. Ce se intampla, de fapt, intre cei doi

Rasturnare de situatie in cuplul format din Raluca si Walter Zenga? Ce se intampla in realitate intre cei doi amorezi? Raluca si Walter Zenga, decizie noua Raluca si Walter Zenga clarifica zvonurile cum ca mariajul lor s-ar sfarsi. Cei doi se pare ca formeaza un cuplu atat de invidiat incat gurile rele i-au si divortat .

Kim Kardashia si Kanye West s-au intors din vacanta care trebuia sa le salveze casnicia. Cei doi locuiesc separat

Kim Kardashia si Kanye West s-au intors din excursia in familie din Republica Dominicana. Cu toate acestea, cei doi soti locuiesc separat. Kim s-a intors cu cei patru copii in Los Angeles, iar rapperul a ales sa.

Vedeta care si-a pierdut doi copii, la cateva saptamani distanta. Moderatorul TV e devastat

Celebrul moderator american de talk-show-uri, Larry King, a pierdut doi copii, la distanta de doar trei saptamani unul de altul. Anuntul a fost facut sambata, chiar de tatal indurerat. Ambii copii proveneau din casatoria lui King cu Alene Atkins. Mai multe detalii, in continuare. Larry King si-a pierdut doi copii in numai trei saptamani Fiul .

Politisti din Iasi, retinuti dupa ce ar fi primit mancare de la un restaurant pentru a-i proteja in trafic pe soferii localului

Doi agenti de politie din Iasi au fost retinuti de procurorii DNA, iar alti doi sunt cercetati sub control judiciar, fiind acuzati ca ar fi cerut si primit produse alimentare de la un restaurant pentru a-i proteja in trafic pe soferii localului. in acest caz, a fost retinut si directorul restaurantului, acuzat de aproape 50 de fapte de dare de mita, dar si ca a condus fara a avea permis auto.

UNICEF: 400.000 de copii din Romania nu merg la scoala

Pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, arata UNICEF, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2865 seconds )