Libnet.ro
UNICEF

08:30

A murit Marin Moraru. Nu mai am cu cine sa joc, spunea actorul acum un an

Adevărul Adevărul,
A murit Marin Moraru. Nu mai am cu cine sa joc, spunea actorul acum un an

Actorul Marin Moraru a murit duminica dupa-amiaza, la varsta de 79 de ani, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Cu cine sa mai joc? Nu mai am cu cine. Beligan nu mai poate sa joace, Dinica a murit. si eu ma simt cam rau, spunea premonitoriu actorul anul trecut, intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Ultima cortina. Marin Moraru: Nu mai am cu cine sa joc, spunea actorul acum un an

Actorul Marin Moraru a murit duminica dupa-amiaza, la varsta de 79 de ani, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Cu cine sa mai joc? Nu mai am cu cine. Beligan nu mai poate sa joace, Dinica a murit. si eu ma simt cam rau, spunea premonitoriu actorul anul trecut, intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul.

A murit Marin Moraru. Actorul avea 79 de ani si fusese internat la Spitalul Elias din 10 august VIDEO

Actorul Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august.

A murit Marin Moraru

Actorul Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august.

Marin Moraru a murit. Alexandru Arsinel: Un actor exceptional, de o discretie extraordinara

Marin Moraru a murit. Actorul Alexandru Arsinel a declarat, pentru AGERPRES, ca Marin Moraru a fost un actor exceptional, de o discretie si de o delicatete extraordinare. Mor in ultimul timp.

Actorul Marin Moraru a murit duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti. Avea 79 de ani

Actorul Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la ora 17. 30, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. intr-un interviu acordat anul acesta, in preajma zilei sale de nastere 31 ianuarie), actorul spuneaca nu isi doreste nimic, nici macar sanatate.

Cine a fost Marin Moraru, marele actor care a murit la varsta de 79 de ani

Marin Moraru a murit. in varsta de 79 de ani, actorul Marin Moraru Marinus, pentru prieteni) s-a nascut la 31 ianuarie 1937 la Bucuresti. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si.

VIDEO ARHIVA A murit actorul Marin Moraru

Actorul Marin Moraru a murit duminica, la varsta de 79 de ani, la Spitalul Elias, au declarat reprezentantii unitatii medicale, pentru Mediafax. Marin Moraru fusese internat pe data de 10 august. Pacientul a decedat astazi la ora 17. 30, in urma unei suferinte grele si necrutatoare, a declarat medicul Daniela Safta, director medical al Spitalului Elias. Recunoscut pentru umorul de pe scena si pentru discretia din viata privata, Marin Moraru a jucat, de-a lungul carierei sale de 5 decenii, in aproape 30 de filme si a interpretat zeci de roluri pe scenele teatrelor.

Marin Moraru a murit: Romania nu mai e ce-a fost. Au aparut alpinisti politici, hoti si finantisti de groaza

Mihai Moraru a murit. intr-un interviu acordat gandul. info, in 2010, actorul Marin Moraru a vorbit despre sine, alegeri, sansa, nerabdare, roluri si Romania lipsita de.

Actorul Marin Moraru a murit la Spitalul Elias din Capitala (VIDEO)

Marele actor Marin Moraru a incetat din viata, duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti, acolo unde era internat din 10 august. Actorul avea 79 de ani. Nu mi-e frica de moarte, ci de.

A murit actorul Marin Moraru

Actorul Marin Moraru, a murit duminica, la 79 de ani, dupa o grea suferinta. El se afla la Spitalul Elias, unde se internase in urma cu aproximativ 10 zile, prezentand o forma grava de boala. Managerul Spitalului Elias, dr. Doina Diminescu, a precizat pentru Agerpres ca Era in stadiu terminal de cand s-a internat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )