Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ultima cortina. Marin Moraru: Nu mai am cu cine sa joc, spunea actorul acum un an

Adevărul Adevărul,
Ultima cortina. Marin Moraru: Nu mai am cu cine sa joc, spunea actorul acum un an

Actorul Marin Moraru a murit duminica dupa-amiaza, la varsta de 79 de ani, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Cu cine sa mai joc? Nu mai am cu cine. Beligan nu mai poate sa joace, Dinica a murit. si eu ma simt cam rau, spunea premonitoriu actorul anul trecut, intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

A murit Marin Moraru. Nu mai am cu cine sa joc, spunea actorul acum un an

Actorul Marin Moraru a murit duminica dupa-amiaza, la varsta de 79 de ani, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Cu cine sa mai joc? Nu mai am cu cine. Beligan nu mai poate sa joace, Dinica a murit. si eu ma simt cam rau, spunea premonitoriu actorul anul trecut, intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul.

Marin Moraru, dezamagit, discret si trist

Si abia pleca batranul. Si-n urma lui raman regrete, biciclete galbene, monstrul. Ba nu, domnule!. Raman regretele sale, parerile de rau, dezamagirile. Marin Moraru paraseste scena trist, iar eu am aruncat o privire dincolo de cortina cazuta discret, peste existenta sa tacuta.

Cine a fost Marin Moraru, marele actor care a murit la varsta de 79 de ani

Marin Moraru a murit. in varsta de 79 de ani, actorul Marin Moraru Marinus, pentru prieteni) s-a nascut la 31 ianuarie 1937 la Bucuresti. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si.

Marin Moraru a murit: Romania nu mai e ce-a fost. Au aparut alpinisti politici, hoti si finantisti de groaza

Mihai Moraru a murit. intr-un interviu acordat gandul. info, in 2010, actorul Marin Moraru a vorbit despre sine, alegeri, sansa, nerabdare, roluri si Romania lipsita de.

Marin Moraru a murit. Alexandru Arsinel: Un actor exceptional, de o discretie extraordinara

Marin Moraru a murit. Actorul Alexandru Arsinel a declarat, pentru AGERPRES, ca Marin Moraru a fost un actor exceptional, de o discretie si de o delicatete extraordinare. Mor in ultimul timp.

La moartea lui Marin Moraru

Cred ca una dintre cele mai reusite, dar si mai emotionante editii ale emisiunii Profesionistii, realizata pentru Televiziunea Romana de Eugenia Voda, a fost cea ce l-a avut ca invitat pe marele actor Marin Moraru.

Marin Moraru: Nu imi place sa filmez, cand ma vad pe ecran ma doare stomacul

Marin Moraru a murit. Actorul Marin Moraru declara, in iunie 2015, la o dezbatere organizata in cadrul Festivalului International de Film Transilvania TIFF), ca nu ii place sa filmeze, fiind mai.

Coincidenta amara a mortii lui Marin Moraru

Marele actor Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la varsta de 79 de ani. Moraru se retrasese in ultimii ani din viata publica, suparat de cele ce se intamplau.

Marin Moraru a murit. Ion Besoiu: Dumnezeu ne lasa tot mai saraci

Marin Moraru a fost un mare artist, dar si un om cu un suflet foarte larg, a declarat actorul Ion Besoiu, citat de Agerpres. Dumnezeu ne lasa tot mai saraci. A mai disparut un mare artist, un mare actor, un .

Adio, domnule Marin Moraru! Acum, acolo sus, veti putea juca din nou Take, Ianke si Cadir! Distributia e completa!

Cred ca una dintre cele mai reusite, dar si mai emotionante editii ale emisiunii Profesionistii, realizata pentru Televiziunea Romana de Eugenia Voda, a fost cea ce l-a avut ca invitat pe marele actor Marin Moraru, scrie criticul de teatru Mircea Morariu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )