Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un cuplu de americani a ramas blocat in Romania din cauza noului coronavirus: Locuim la Breaza, iar vecinii ne aduc des mancare. Am mancat mult cozonac

B1 B1,
Un cuplu de americani a ramas blocat in Romania din cauza noului coronavirus: Locuim la Breaza, iar vecinii ne aduc des mancare. Am mancat mult cozonac

Doi americani aflati in vizita la noi in tara au fost fortati de imprejurari sa isi prelungeasca vacanta din cauza anularii zborurilor, pe fondul crizei generate de pandemieideCovid-19. Astfel. continuă pe B1

Pentru prima oara in ultimele doua luni, Italia raporteaza sub 100 de decese intr-o zi din cauza coronavirusului

Bilantul zilnic al deceselor din cauza coronavirusului a scazut in Italia sub 100, pentru prima oara in ultimele doua luni.

Preturile la iPhone si Pixel ar putea creste, din cauza amenintarilor lui Donald Trump: ce s-a schimbat

Fixatia presedintelui american de a muta productia gigantilor americani din tech din China in SUA ne-ar putea costa mult, pe toti. Din pacate, un asemenea proiect este foarte aproape de.

Trei decese din cauza Covid-19 raportate in Vrancea in prima zi a Starii de Alerta. Ce varste au victimele

Vrancea are pana acum 32 de persoane care au murit din cauza noului coronavirus, din cele 501 de bolnavi depistati pozitiv.

Noi decese din cauza infectiei cu coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 1.107 de morti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat duminica seara trei noi decese la pacienti cu COVID-19. Bilantul mortilor in Romania ajunge la 1107.

Noi decese din cauza infectiei cu coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 1.094 de morti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 13 noi decese la pacienti cu COVID-19. Bilantul mortilor in Romania a ajuns sambata dupa-amiaza la 1094.

Trei noi decese ridica bilantul mortilor din cauza Covid-19 la 1.056, in Romania

Numprul mortilor inregistrati in Romania din cauza infectiei cu Sars-CoV-2 a ajuns vineri dimineata la 1. 056, dupa confirmarea a trei noi decese. Este vorba despre un barbat din Neamt, unul din Mures si unul din Constanta.

Avem peste 1100 de morti din cauza coronavirusului

Numarul persoanelor decedate in Romania in urma coronavirusului a ajuns la 1. 104, a anuntat, duminic.

Soferii protesteaza in Vama Nadlac din cauza controalelor si a timpului mare de asteptare

Timpul de asteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este, sambata, de 300 de minute, coloanele de masini depasind sase kilometri si pe sensul de intrare si pe cel de iesire din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )