Libnet.ro
UNICEF

06:00

A murit Mohamed Khan, unul dintre cei mai importanti regizori egipteni

Antena3 Antena3,
A murit Mohamed Khan, unul dintre cei mai importanti regizori egipteni

Mohamed Khan, unul dintre cei mai celebri regizori ai cinematografiei egiptene, a murit marti la Cairo, la varsta de 74 de ani, avand o cariera prolifica marcata de filme de mare angajament social,. continuă pe Antena3

Jurnalistul Stelian Negrea: Afaceri in familie. Sotul sefei OMV Petrom a fost administrator al unuia dintre cei mai mari contractori ai OMV Petrom

Compania austriaca J. Christof, unul dintre cei mai importanti contractori ai OMV Petrom, cel mai mare jucator de pe piata autohtona a productiei si distributiei de carburanti, a decis sa-l puna administrator al afacerilor sale din Romania pe Alexandru Sergiu Gheorghe, nimeni altul decat sotul sefei OMV Petrom, Mariana Gheorghe.

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal.

A murit Bergi Vosganian, unul dintre cei mai apreciati oenologi romani. Focsaneanul de origine armeana era tatal senatorului Varujan Vosganian

Inhumarea va avea loc marti, 26 iulie 2016, orele 12,00, in Cimitirul armean din Focsani. La inmormantare va fi prezent si ambasadorul Armeniei.

Belgienii, pe punctul sa finalizeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte subterane: tunelul de 3 km care va transporta bere

Belgia, una dintre cele mai recunoscute tari in ceea ce priveste productia si consumul de bere din Europa, construieste in prezent un tunel subteran in orasul Brugges, ce se intinde pe o suprafata de 3 km, care va facilita transportul uneia dintre cele.

Unul dintre cei tinuti in sclavie la Berevoiesti a murit anul trecut in conditii suspecte / Primarul stia despre minorii supusi muncii fortate - raport al prefecturii

O persoana sechestrata, cu identitate necunoscuta, a murit in data de 1 noiembrie 2015 in conditii suspecte, in dosarul sclavilor tinuti sechestrati in comuna argeseana Berevoesti, in cauza fiind deschis dosar de cercetare penala la IPJ Arges, potrivit unui raport al Prefecturii, citat de Mediafax.

SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sechestru pe mai multe proprietati si bunuri de lux. Printre obiectele puse la adapost se numara cateva din cele mai scumpe tablouri apartinand unor.

Transfer record in fotbalul italian. Juventus plateste o avere pentru unul dintre cei mai buni atacanti din lume

Juventus este la un pas de a-l vinde pe Paul Pogbad la Manchester United, pentru 120 de milioane de euro, iar o parte din acesti bani vor fi reinvestiti.

Surse: Unul dintre atacatorii din biserica din Franta era inculpat pentru legaturi cu terorismul

Unul dintre cei doi autori ai atacului ce a avut loc marti intr-o biserica din nord-vestul Frantei, in cursul caruia unui preot i-a fost taiat gatul, fusese inculpat pentru legaturi cu terorismul .

Franta: Unul dintre atacatorii atentatului din biserica Saint-Etienne-du-Rouvray fusese eliberat conditionat dupa ce a fost retinut pentru legaturi cu terorismul

Unul dintre cei doi autori ai atacului care a vizat o biserica din nord-vestul Frantei fusese pus sub acuzare pentru legaturi cu terorismul si plasat in arest preventiv, inainte de a fi eliberat conditionat, potrivit unei surse apropiate anchetei, citata de AFP.

Romanul care-si castiga existenta din graffiti la Londra. Daca ar fi legala toata treaba asta, unde ar mai fi distractia?

Alexandru Drugescu 26 de ani), cunoscut in mediul artistic underground sub aliasul Masko, este unul dintre cei mai apreciati tineri grafferi romani. Originar din Targoviste, Masko face parte dintr-un grup n. r. crew, in jargonul artistilor desenatori) intitulat ALC - Always Lurking Criminal, cu membri in Romania, Polonia, Anglia si Cehia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )