Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Pompeiu Harasteanu, una dintre cele mai bune voci din Romania

Antena3 Antena3,
A murit Pompeiu Harasteanu, una dintre cele mai bune voci din Romania

Basul Pompeiu Harasteanu, artist de talie internationala, aplaudat pe marile scene din tara si strainatate, a incetat din viata miercuri, la varsta de 81 de ani. Informatia a fost. continuă pe Antena3

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Dar cum arata mama vedetei

Este considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu s-a bucurat de un succes rasunator, ajutata si de bustul impresionant. Putini sunt cei care o cunosc.

Cele mai bune deserturi din lume: ce trebuie neaparat sa gustati daca ajungeti prin aceste 22 de tari FOTO

Se spune ca o masa nu este completa fara desert. Chiar daca aceasta regula se poate aplica in toata lumea, deserturile difera de la o tara la alta. Prin urmare, v-am pregatit o lista cu cele mai bune prajituri pe care trebuie neaparat sa le incercati daca pasii va poarta in aceste zone.

Sprijin pentru antreprenori. Cele mai bune idei de afaceri, finantate cu 40.000 de euro de Camera de Comert

Cele mai bune idei de afaceri vor fi recompensate cu bani frumosi. Camera de Comet si Industrie Calarasi pregateste depunerea unui proiect de stimulare a antreprenoriatului, care va permite finantarea a 60 de idei de afaceri.

Noul sezon iUmor a inceput in forta: lider de audienta, dar si cele mai bune cifre inregistrate de o emisiune Antena 1 in aceasta toamna

Al doilea sezon al show-ului iUmor s-a bucurat de un debut in forta si nu numai ca a dominat topul audientelor, dar a avut si cele mai bune cifre la nivel comercial obtinute de o emisiune difuzata de Antena 1 in aceasta toamna.

Maria Sharapova, dupa ce i-a fost redusa suspendarea: Este una din cele mai fericite zile

TAS Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus, marti, suspendarea Mariei Sharapova de la doi ani la 15 luni, motiv de mare bucurie pentru jucatoarea din Rusia. La aflarea vestii, Masha a scris pe pagina personala de Facebook: Este una din cele mai fericite zile.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din.

Cele mai importante zece masini, premiere la Salonul Auto de la Paris 2016

Salonul Auto de la Paris a avut anul acesta peste 60 de premiere mondiale modele noi de masini si concepte), destul de putine pentru una dintre cele mai renumite expozitii de masini. Dintre acestea am ales zece cele mai importante modele de serie.

Google Pixel si Pixel XL, prezentate oficial: telefoanele Google Pixel promit cele mai bune camere

Google Pixel si Google Pixel XL au fost prezentate oficial, in cadrul unui eveniment special. Cele doua telefoane Google Pixel au hardware de top si promit mult pe partea de software. Zvonurile despre smartphone-urile Google Pixel au fost confirmate in aceasta seara, dar Google a mai avut cateva surprize in ceea ce priveste software-ul lor.

Google Pixel si Pixiel XL, prezentate oficial: telefoanele Google Pixel promit cele mai bune camere

Google Pixel si Google Pixel XL au fost prezentate oficial, in cadrul unui eveniment special. Cele doua telefoane Google Pixel au hardware de top si promit mult pe partea de software. Zvonurile despre smartphone-urile Google Pixel au fost confirmate in aceasta seara, dar Google a mai avut cateva surprize in ceea ce priveste software-ul lor.

Cunoscutul regizor Olivier Assayas si cele mai bune filme de la Cannes vin la Bucuresti

Cea de-a a VII-a editie a festivalului Les Films de Cannesa Bucarest il va aduce la Bucuresti pe unul din cei mai cunoscuti cineasti francezi, Olivier Assayas. Festivalul se va desfasura intre 14 si 23 octombrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )