Libnet.ro
UNICEF

08:45

Google Pixel si Pixel XL, prezentate oficial: telefoanele Google Pixel promit cele mai bune camere

Playtech Playtech,
Google Pixel si Pixel XL, prezentate oficial: telefoanele Google Pixel promit cele mai bune camere

Google Pixel si Google Pixel XL au fost prezentate oficial, in cadrul unui eveniment special. Cele doua telefoane Google Pixel au hardware de top si promit mult pe partea de software. Zvonurile despre smartphone-urile Google Pixel au fost confirmate in aceasta seara, dar Google a mai avut cateva surprize in ceea ce priveste software-ul lor. continuă pe Playtech

Google Pixel si Pixiel XL, prezentate oficial: telefoanele Google Pixel promit cele mai bune camere

Google Pixel si Google Pixel XL au fost prezentate oficial, in cadrul unui eveniment special. Cele doua telefoane Google Pixel au hardware de top si promit mult pe partea de software. Zvonurile despre smartphone-urile Google Pixel au fost confirmate in aceasta seara, dar Google a mai avut cateva surprize in ceea ce priveste software-ul lor.

Google Pixel si Google Pixel XL: toate detaliile despre telefoanele Google

Google Pixel si Pixel XL, telefoanele care urmeaza sa inlocuiasca gama Nexus, au fost detaliate pe site-ul unui retailer cu numai o ziinainte de evenimentul oficial de lansare. Smartphone-urile Google Pixel si Pixel XL reprezinta un pas important pentru Google. Daca gama Nexus se baza puternic pe parteneriatele Google cu diversi producatori, pentru Pixel, compania [].

Google Pixel, depasit de iPhone 7 la capitolul performanta

Conform primelor teste, iPhone 7 ar oferi performante mai bune decat telefoanele Google Pixel. Toate zvonurile in legatura cu smartphone-urileGoogle Pixelau fost confirmate aseara,cele doua telefoane Google Pixel beneficiind de hardware de top si promitand mult pe partea de software. inca de la inceput, toata lumea a observat ca avem de-a face cu un rival [].

Google Pixel putea fi construit de Huawei, dar chinezii au refuzat

Google Pixel putea fi al doilea telefon construit de chinezi in colaborare cu compania din Mountain View, insa acestia au refuzat. Prima colaborare dintre Google si Huawei a dus la lansarea telefonului Nexus 6P. Desi a avut parte de numeroase review-uri pozitive si a fost numit de unii cel mai bun Nexus din toate timpurile, [].

Google Pixel: cum ar fi un iPhone, daca ar trece la Android

Google Pixel e cel mai nou telefon cu Android si singurul care te-ar putea interesa, daca vrei un fel de iPhone, dar cu alt sistem de operare.

Cele mai interesante coafuri si machiaje de la Paris Fashion Week

La Paris Fashion Week, privirile tuturor nu au cazut doar asupra hainelor si a accesoriilor prezentate de marile case de moda, ci si asupra machiajului si al coafurilor manechinelor. Iata cele mai interesante.

Cele mai importante zece masini, premiere la Salonul Auto de la Paris 2016

Salonul Auto de la Paris a avut anul acesta peste 60 de premiere mondiale modele noi de masini si concepte), destul de putine pentru una dintre cele mai renumite expozitii de masini. Dintre acestea am ales zece cele mai importante modele de serie.

Cele mai comune vise si semnificatia lor: ce legatura exista intre aceste experiente si viata reala

Cazutul in gol, fuga de cineva, zburatul sau moartea sunt unele dintre cele mai intalnite activitati pe care omul le experimenteaza in vise. De cele mai multe ori, experientele imaginare au legatura cu ceea ce persoana simte in viata reala. Carolyn Steeber, de la bustle. com, a experimentat aceste vise si a cautat explicatii pentru ele.

Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Pentru a ajuta oamenii sa se simta mai confortabil atunci cand isi comanda vin, somelierii au realizat o lista cu cele mai intalnite greseli. Pronuntia, temperatura si degustatul vinului suntprintre cele mai coplesitoare probleme ale clientilor.

Indicatorii de sanatate din Statele Unite sunt sub medie, comparativ cu 12 cele mai avansate tari

Indicatorii de sanatate din Statele Unite sunt sub medie, comparativ cu 12 cele mai avansate tari, in ciuda investitiilor private si publice puternice, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )