Libnet.ro
UNICEF

20:45

A MURIT! Presa din Romania e in DOLIU! I s-a facut rau pe strada, la doar 42 de ani...

B1 B1,
A MURIT! Presa din Romania e in DOLIU! I s-a facut rau pe strada, la doar 42 de ani...

Doliu in presa din Romania. Unul dintre cei mai experimentati jurnalisti bihoreni a murit sambata. Andrei Sandor avea doar 42 de ani si era redactorul-sef al publicatiei online bihorstiri. ro. Potrivit. continuă pe B1

Un jurnalist din Romania a murit la 42 de ani, dupa ce i s-a facut rau pe strada

Doliu in presa romaneasca! Un jurnalist din Bihor a murit la varsta de doar 42 de ani, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Potrivit unor surse medicale, jurnalistului in varsta de 42 de ani i s-a facut.

Dosar penal pentru ucidere din culpa deschis de Politie dupa ce un barbat i s-a facut rau in fata Spitalului Rovinari si a murit

Politistii din Gorj au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa, dupa ce in noaptea de joi spre vineri unui barbat i s-a facut rau in fata spitalului din Rovinari, fiind transportat la unitatea me.

Un grup energetic din Romania le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor

Un grup energetic din Romania a recunoscut ca le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor! Romanii care au mai mult de doua facturi restante pe parcursul unui an sunt vazuti ca fiind rau-platnici.

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

Opt jucatoare din Romania pe tablou la Bucharest Open. Cu cine joaca in primul tur

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal al turneului WTA gazduit la Bucuresti in perioarda 14-22 iunie.

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

Utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, incepand de astazi

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra. Pe langa post.

Doliu in lumea artistica: A murit unul dintre cei mai importanti critici de teatru din Romania (FOTO)

Criticul de teatru Ion Jean) Cazaban a incetat din viata la varsta de 83 de ani. Pe langa activitatea de critic de teatru, acesta era si istoric si profesor universitar la UNATC. Cercetator stiintific.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )