Libnet.ro
UNICEF

05:15

A murit unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri: A facut comotie cerebrala de Paste

B1 B1,
A murit unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri: A facut comotie cerebrala de Paste

Omul de afaceri Sergiu Tartareanu a murit subit, in noaptea de inviere. Patronul Hotelului Gorj ar fi suferit o comotie cerebrala, decedand la Spitalul de Urgenta din Targu. continuă pe B1

Doliu in Armata Romana. Unul dintre cei mai importanti generali a murit in noaptea de inviere

Unul dintre cei mai importanti generali ai Armatei Romane a murit la doar 52 de ani, chiar in noaptea de inviere. Generalul Adrian Soci era din octombrie anul trecut imputernicit la comanda.

Ionut Vulpescu: S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, scrie Agerpres. 'Se spune ca aceia care trec la cele vesnice in Sfanta Noapte a Invierii merg direct in Rai. S-a stins, noaptea trecuta, la 82 de ani, unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita', a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Povestea lui Ion Hudita, omul care l-a refuzat pe temutul Stalin. Politicianul moldovean a fost unul dintre cei mai fideli colaboratori ai lui Iuliu Maniu

Figura istoricului si ministrului Ion Hudita ar putea fi considerata drept un simbol si un reper al moralitatii in politica. Lider al PNT si colaborator apropiat al lui Iuliu Maniu, Ion Hudita a refuzat propunerea formulata de emisarii lui Stalin, Andrei Ianuarevici Vasinski si Ana Pauker, de a deveni prim-ministru al Romaniei, chiar daca era pe deplin constient ca, dupa acest refuz, va urma represiunea.

S-a STINS unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani!

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, anunta Agerpres. Se spune ca aceia care trec la cele vesnice in Sfanta Noapte a invierii.

Tragedie inainte de Paste. Unul dintre cei mai iubiti cantareti a murit intr-un accident rutier. Avea doar 26 de ani

Cantaretul columbian Martin Elias, unul dintre cei mai de succes interpreti ai genului Vallenato, a murit vineri dimineata, intr-un accident rutier. Martin Elias s-a nascut pe 18 iunie 1990, la.

Crumpei in doba, o mancare pentru cei mai infometati oameni

Bucatarul banatean Uica Mihai ne propune un fel de mancare care poate potoli si foamea celor mai infometati oameni de pe pamant.

in ciuda tuturor avertismentelor, cei mai multi oameni inca se cred invulnerabili in fata virusilor

Cu toate ca oamenii sunt mai bine informati in legatura cu pericolele din mediul online, se pare ca celor mai multi dintre noi fie nu ne pasa de virusi, fie ne credem invulnerabili in fata lor. in cel mai nou raport Kaspersky Cybersecurity Index, realizat pe baza raspunsurilor a 17. 377 de persoane din 28 de [].

DOLIU in Armata Romana: A MURIT un important general!

Unul dintre cei mai importanti generali ai Armatei Romane a murit la doar 52 de ani, chiar in noaptea de inviere. Generalul Adrian Soci era din octombrie anul trecut imputernicit la comanda.

Adnana din Toate panzele sus, detalii mai putin cunoscute despre unul dintre cele mai iubite filme romanesti

Filmul Toate panzele sus a facut furori inainte de Revolutie printre romani, atat datorita actiunii, cat si a distributiei: Ilarion Ciobanu, Jean Constantin, Ion.

Doliu in lumea informaticii: Unul dintre fondatorii internetului a murit la varsta de 85 de ani

Informaticianul american Robert Taylor, considerat unul dintre fondatorii internetului, a murit pe 13 aprilie la varsta de 85 de ani, potrivit Digi 24. Robert a trecut in nefiinta in timp ce se.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )