Libnet.ro
UNICEF

10:31

A murit unul dintre cei mari mari jucatori din fotbalul brazilian. Pele: Este o mare pierdere

Antena3 Antena3,
A murit unul dintre cei mari mari jucatori din fotbalul brazilian. Pele: Este o mare pierdere

Fostul fotbalist Antonio Wilson Vieira Honorio, cunoscut drept Coutinho, s-a stins din viata la varsta de 75 de ani. Coutinho a fost campion mondial al echipei Braziliei in anul. continuă pe Antena3

Sarpele, unul dintre cei mai celebri lideri ai mafiei din New York, a murit

Unul dintre cei mai celebri mafioti din New York a murit, dupa ce 33 de ani de detentie din cei 139 la care a fost condamnat. Carmine Persico, in varsta de 85 de ani, a murit din cauza unor complicatii, el fiind blonav de diabet, scrie BBC News.

A murit Carmine Sarpele Persico, unul dintre cei mai mari mafioti din lume

Fostul cap al familiei mafiote Colombo, Carmine Sarpele Persico, in varsta de 85 de ani, s-a stins din viata. Acesta se afla in detentie, unde a ispasit 33 de ani din pedeapsa de 139 de ani.

Interviu cu directorul de resurse umane al Lidl: Cum isi atrage si pastreaza angajatii unul dintre cei mai mari retaileri locali

Cu peste 6. 000 de angajati, care lucreaza in cele 240 de magazine din tara, 4 centre logistice si in sediul central din Bucuresti, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din retailul romanesc. Iar echipa este in crestere anual, cu fiecare.

Subiectele zilei: Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice; Saptamana decisiva pentru Brexit; Marturia amara a medicului din Galati agresat de un interlop:

Ana Bogdan, arhitectul din PLUS: Romanii nu au incredere unii intr-altii si atunci nu ai cum sa traiesti intr-un proiect de co-locuire. Hai sa nu mai zic grup, ca sa nu dea alte idei/ in vest, oamenii isi doresc sa fie chiriasi. Vantul dictaturii adiind peste Baragan. Liviu Dragnea isi continua campania de restructurare a organizatiilor judetene care au indraznit sa-i conteste autoritatea. Dupa Resita si Slobozia.

A murit: , in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

Veste cutremuratoare primita de , chiar in timpul emisiunii sale! Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. Bineinteles, frumoasa bruneta.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice

Economistul Jacques Attali, o voce influenta in lume, avertizeaza ca suntem pe marginea unei mari crize economice globale.

Unul dintre cei mai longevivi lideri mafioti din istorie a murit in detentie. Sarpele era condamnat la 139 de ani de inchisoare

Carmine Persico, fostul sef al unei bande criminale din New York, a murit in inchisoare, dupa ce a ispasit 33 de ani din sentinta de 139 de ani de detentie.

Caru' cu vedete: Fanii lui Michael Jackson au iesit in strada, indignati de filmul HBO; Povestea primului canal de YouTube cu buton de diamant din Romania; Iulia Albu si-a gasit nasul

Iubita lui Vali Barbulescu a pozat fara sutien. Unul dintre cei mai controversati concurenti de la Ferma 2019 este fara doar si poate Vali Barbulescu. Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez. Vesti bune pentru cei doi indragostiti, dar si pentru familiile lor.

A fost batut crunt si e in stare grava: Da, din pacate este vorba de cel mai iubit concurent de la Asia Express...!

Liviu Varciu, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Asia Express, a trait experiente cu adevarat traumatizante in copilarie, despre care a vorbit in premiera, potrivit a1. ro. Am invatat sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )