Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele zilei: Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice; Saptamana decisiva pentru Brexit; Marturia amara a medicului din Galati agresat de un interlop:

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice; Saptamana decisiva pentru Brexit; Marturia amara a medicului din Galati agresat de un interlop:

Ana Bogdan, arhitectul din PLUS: Romanii nu au incredere unii intr-altii si atunci nu ai cum sa traiesti intr-un proiect de co-locuire. Hai sa nu mai zic grup, ca sa nu dea alte idei/ in vest, oamenii isi doresc sa fie chiriasi. Vantul dictaturii adiind peste Baragan. Liviu Dragnea isi continua campania de restructurare a organizatiilor judetene care au indraznit sa-i conteste autoritatea. Dupa Resita si Slobozia. continuă pe Hotnews

Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice

Economistul Jacques Attali, o voce influenta in lume, avertizeaza ca suntem pe marginea unei mari crize economice globale.

Sarpele, unul dintre cei mai celebri lideri ai mafiei din New York, a murit

Unul dintre cei mai celebri mafioti din New York a murit, dupa ce 33 de ani de detentie din cei 139 la care a fost condamnat. Carmine Persico, in varsta de 85 de ani, a murit din cauza unor complicatii, el fiind blonav de diabet, scrie BBC News.

Interviu cu directorul de resurse umane al Lidl: Cum isi atrage si pastreaza angajatii unul dintre cei mai mari retaileri locali

Cu peste 6. 000 de angajati, care lucreaza in cele 240 de magazine din tara, 4 centre logistice si in sediul central din Bucuresti, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din retailul romanesc. Iar echipa este in crestere anual, cu fiecare.

A murit Carmine Sarpele Persico, unul dintre cei mai mari mafioti din lume

Fostul cap al familiei mafiote Colombo, Carmine Sarpele Persico, in varsta de 85 de ani, s-a stins din viata. Acesta se afla in detentie, unde a ispasit 33 de ani din pedeapsa de 139 de ani.

Unul dintre cei mai longevivi lideri mafioti din istorie a murit in detentie. Sarpele era condamnat la 139 de ani de inchisoare

Carmine Persico, fostul sef al unei bande criminale din New York, a murit in inchisoare, dupa ce a ispasit 33 de ani din sentinta de 139 de ani de detentie.

A murit unul dintre cei mari mari jucatori din fotbalul brazilian. Pele: Este o mare pierdere

Fostul fotbalist Antonio Wilson Vieira Honorio, cunoscut drept Coutinho, s-a stins din viata la varsta de 75 de ani. Coutinho a fost campion mondial al echipei Braziliei in anul.

Jacques Attali: Un Brexit dur va provoca un soc sistemic intr-o economie mondiala deja foarte fragila / Europa occidentala se confrunta cu o proletarizare a clasei medii

Reputatul intelectual francez Jacques Attali avertizeaza ca un Brexit dur va provoca un soc sistemic intr-o economie mondiala deja foarte fragila si ca ar trebui sa ne asteptam la o mare criza economica mondiala in perioada urmatoare.

Subiectele zilei: Noua religie a clasei de mijloc; Stefan Mandachi, despre primul metru de autostrada

Invatatorul de la Iasi si carnetul de partid care scuza totul. A vuit zilele trecute internetul, au debordat retelele sociale. Toata lumea dorea sa isi exprime dezaprobarea. Romania ne goneste de acasa. Mama Laviniei Braniste lucreaza in Spania, prietenii ei cei mai buni au plecat in strainatate. Scriitoarea isi doreste putere pentru lupta cu care se confrunta acum, la 36 de ani.

Cum a ajuns un cunoscut medic ortoped sa lase una dintre cele mai importante clinici din tara pentru un spital din Bistrita

Florian Purghel este unul dintre cei mai renumiti specialisti in ortopedie si traumatologie din tara. Nelipsit de la congrese si simpozioane internationale, profesorul s-a retras in 2014 la Bistrita, unde-si transmite know-how-ul celor mai tineri specialisti si unde a reusit sa implementeze unele interventii pentru care pana acum pacientii erau trimisi la Cluj sau Mures.

Augustin Lazar s-a fotografiat alaturi de cel mai violent protestatar

Augustin Lazar s-a fotografiat alaturi de unul dintre cei mai violenti protestatari. Este vorba despre Marian Ceausescu, cel care a fost implicat recent in numeroase scandaluri, care a vandalizat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )