Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai inalte si mai impresionante statui din lume

ADPM ADPM,
Cele mai inalte si mai impresionante statui din lume

De la statuia lui Hristos Mantuitorul din Rio de Janeiro si pana la Statuia Libertatii sau chiar statuia cu chipul lui Decebal de pe Dunare, iata care sunt cele mai inalte si mai impresionante statui din lume. continuă pe ADPM

Tenismanul Roger Federer este cel mai bine platit sportiv din lume, de catre sponsori. Primul fotbalist apare pe locul 9 (FOTO)

Intr-o ierarhie pe anul 2015 ce contine nume mari din tenis, golf, baschet, fotbal, cricket si atletism, tenismanul elvetian Roger Federer ocupa locul I privind incasarile sportivilor din partea sponsorilor, scrie.

Avionul cu nume de demon, cel mai urat aparat de zbor din lume

Cu ce te alegi cand Uniunea Sovietica doreste un avion construit special pentru a fi in folosul marilor ferme si colectivelor agricole? Potrivit Poloniei, vei primi unul dintre cele mai urate avioane din lume, PZL M-15, supranumit si Belphegor. Porecla de Belphegor provine de la un demon mitic care pacaleste oamenii facandu-i sa creada ca [] Avionul cu nume de demon, cel mai urat aparat de zbor din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Modelul Ford Mustang, o masina sport, a avut cele mai mari vanzari din lume in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

Cele mai mari 300 de fonduri de pensii, active de peste 15.000 de miliarde de dolari

Activele combinate ale celor mai mari 300 de fonduri de pensii din lume au crescut cu peste 3% in 2014, pana la un nou varf de peste 15. 000 de miliarde de dolari, gratie economiilor pentru pensie realizate in America de Nord si Europa, arata un studiu publicat luni de revista de specialitate Pensions and Investments P and I) si firma de consultanta Towers Watson, informeaza Reuters.

Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata, cuun nor atomic de opt ori mai inalt decat varful Everest si cu o energie degajata de 50. 000 de kilotone, este Bomba Tarului. A fost testata de rusi in anii 60 si este de 1. 400 de ori mai puternica decat bombele nucleare lansate de SUA asupra Japoniei in [] Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat

Gigantica racheta Falcon Heavy a celor de la SpaceX are o noua data de lansare. De data aceasta nu ne referim la o lansare pe piata, ci la una in spatiu. in primavara anului viitor, super-racheta ar trebui sa decoleze spre orbita. Potrivit vicepresedintelui SpaceX, Lee Rosen, ziua in care vom lansa racheta Falcon Heavy, [] Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )